iPon Hírek

Újszerű és ötletes ház a Thermaltake-től

Dátum | 2007. 10. 30.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

A cég legújabb alkotása az M9-es osztály, amely - akárcsak korábbi hasonló termékeik - igen jól egyesíti magában a praktikumot és az eleganciát. Elég csak egy pillantást vetni erre a szépségre, hogy az embert elkápráztassa a fényes-fémes, remek ízléssel kialakított forma. A fémhálószerű elülső panel - két 12 centis ventilátorral és légtereléssel megfejelve - gondoskodik az egész ház kiváló légáramlásáról; mi több, oldalsó ablakkal ellátott változatok is kaphatóak, amelyek két további, ugyanekkora ventilátorral is kiegészíthetőek a minél tökéletesebb hűtés érdekében.


Az osztály újabb előnyös tulajdonsága az is, hogy a belső merevlemez keretek szabadon mozgathatóak, lentről fölfelé bárhova telepíthetőek, ahova csak szeretné az ember, így sokkal hatékonyabb és egyszerűbb elrendezésre ad lehetőséget. Ezt segíti elő továbbá az is, hogy a házat teljes mértékben "szerszámmentesre" tervezték, így semmiféle szerelgetést/csavarozgatást nem igényel a használata és mindennek a behelyezése is sokkal egyszerűbbé válik.


Összefoglalva tehát röviden, a Thermaltake M9-ese a következő előnyös tulajdonságokkkal büszkélkedhet: egyedi, stílusos és elegáns formatervezés, kiváló hőháztaratás, tágas és jól rendezhető beltér, könnyű és gyors kezelhetőség.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.30. 09:33
A cég legújabb alkotása az M9-es osztály, amely - akárcsak korábbi hasonló termékeik - igen jól egyesíti magában a praktikumot és az eleganciát. Elég csak egy pillantást vetni erre a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!