iPon Hírek

Ultima Forever: 21 évvel az Ultima IV után

Dátum | 2012. 07. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A BioWare felfedett néhány újabb részletet az Ultima Forever: Quest for the Avatarról, a nem olyan rég bejelentett ingyenesen játszható szerepjátékról. A széria újraindítását képviselő játék vezető tervezője, Kate Flock azt nyilatkozta a Joysticknak, hogy még alfa szakaszban vannak, rengeteg minden változhat, ezért van, hogy ilyen keveset árulnak el a játékról.


A korábbi hírekkel ellentétben most megtudtuk, hogy a játék nem kimondottan az újragondolása lesz az Ultima IV-nek, eseményei 21 évvel követik a klasszikus RPG történéseit.
 
"Az Ultima 5,6,7,8 még nem történt meg. Lord British a csillagok közt jár, már nincs ott. Lady British elfoglalta a trónt, mi pedig rájöttünk, hogy egyetlen Avatár most nem lesz elég, több Avatárra és több emberre lesz szükségünk, hogy jöjjenek és segítsenek helyreállítani a királyságot" - magyarázta Flack.
 
Ezen a ponton jön be a multiplayer és közösségi oldala a játéknak, bár a BioWare még mindig hallgat arról, hogy hogyan fog működni a játék cross-platform iPad-en és PC-n. Kiterjesztették a virtusrendszert a multis interakciókra, így az is befolyásolja az Avatárrá válásod útját, hogy hogyan viselkedsz a csapatod tagjaival.
 
A játékosok használhatják az iPad képernyő billentyűzetét, hogy csevegjenek barátaikkal, és mindent tudnak érintéssel kezelni az új menü interfészen. Természetesen adtak a játékhoz küldetés naplót és térképet, de ettől függetlenül Flock még ragaszkodik ahhoz, hogy megtartsa az eredeti játék szellemét.
 
"Visszakerestük az eredeti használati utasítást és a régi tervdokumentumokat, valamint minden interjút, amire csak rá tudtuk tenni a kezünket, hogy átbeszéljük mit miért csináltak úgy az Utlima IV-ben, ahogy csinálták."
 
Nagyon elkötelezettek az iránt, hogy életre keltsék a klasszikust úgy, hogy az mai is élvezhető és játszható legyen.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. s_erno
2012.07.26. 11:35
Lady British ???

És itt is gondolom a végén piros,kék és zöld sugarak közül választhatunk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!