iPon Hírek

Ultravékony billentyűzet iPad minihez

Dátum | 2013. 02. 06.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az új, szupervékony Bluetooth-os billentyűzet elkészítésénél a vállalat mérnökei a díjnyertes Ultrathin Keyboard Cover iPad-hez készített verziójával szerzett tapasztalatokat vitték tovább, így végeredményként egy kompakt, vékony, ám remekül használható billentyűzet született, amely még védelmet is kínál az iPad mini érintőkijelzőjének.

A Logitech Ultrathin Keyboard mini névre hallgató kiegészítő 140,7 x 200 x 7,3 milliméteres mérettel érkezik, tömege pedig nem több 220 grammnál. A kompakt és könnyű újdonság beépített akkumulátort kapott, amely napi kétórányi használat mellett akár három hónapnyi üzemidőt is kínálhat egyetlen teljes akkumulátortöltés hatására. A beépített akkumulátor természetesen USB kábelen keresztül tölthető

Az új klaviatúra kompaktsága ellenére teljes méretű billentyűket kapott, amelyek ráadásul remek gépelési élményt biztosítanak, ugyanis a háttérben a már jól ismert EasyType billentyű technológia lapul.

A megszokott karakterkiosztást felvonultató billentyűzet kapott néhány gyorsbillentyűt is, így például a másolás, a beillesztés és a visszavonás funkciók könnyen és gyorsan elérhetőek.

A Logitech Ultrathin Keyboard mini állványként is funkcionál, így gépelés közben kényelmes szögben tartja a kijelzőt. Használaton kívül a mágneses rögzítésnek köszönhetően a billentyűzet képernyővédőként is funkcionálhat: a védő lecsukásakor az iPad mini automatikusan elalszik, a fedlap felnyitásakor pedig azonnal felébred. Mivel a Bluetoothos billentyűzet meglehetősen vékony, így alkalmazása mellett is kellően kecses marad az iPad mini.

A feketében és fehérben, sőt, egyes országokban pirosban is elérhető Logitech Ultrathin Keyboard mini 25 990 forintos ajánlott végfelhasználói áron kerül az üzletek polcaira.
A három év garanciával érkező termék már előrendelhető.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. maláj
2013.02.09. 16:58
26k
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!