iPon Hírek

Uncharted 2: DLC-k várhatóak

Dátum | 2009. 10. 08.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Justin Richmond, a Naughty Dog multiplayer designere mesélt róla, hogy az ő feladata lesz a játék utóéletével foglalkozni. Egyelőre csak a multiplayer részhez terveznek plusz tartalmat kiadni, azon belül is a kompetitív játékmódokhoz. A kooperatív azért lesz hanyagolva egy ideig (hosszútávon nem zárják ki a lehetőségét, hogy lesz hozzá DLC), mert úgy gondolják túl sok időt venne el a következő projekttől és a mérete is túl nagy lenne egy-egy ilyen kiegészítőnek. Kár, mert a játék koop része nagyon jól sikerült, erről ők is így vélekednek, és ahogy mondta, rengeteg ötletük van a még jobbá tételére, amit a következő játékukban ki is szeretnének használni. Addig is új játékmódokra, új térképekre, és a szokásos apró extrákra lehet számítani letölthető tartalom formájában a sok helyen már most az év játékának titulált játékhoz.


Justin mesélt még arról is, hogy már most csapatokra vannak osztva, hogy tovább optimalizálják a játék motorját (ezek szerint még nem fogytak ki az ötletekből), bár még nem eldöntött, hogy mire. Egy korábbi nyilatkozatból kiderült, hogy nem utoljára találkoztunk Drake-kel, ám még nem eldöntött, hogy a következő projekt mi lesz. Egy biztos, ebben a hónapban nagyon jó PS3 tulajnak lenni, már nem kell sokat aludni, hogy csődbe vihessük magunkat anyagilag a játékkínálat miatt.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Zoe01
2009.10.09. 13:05
VISSZA A HIRHEZ

Az a nagy helyzet, hogy én általában a játékokat az egyjátékos módjuk miatt veszem (amolyan story whore vagyok ^^), de az Uncharted 2 multija (már a demóból kiindulva persze) annyira odacsap, hogy az valami eszméletlen. Mindegyik játékmódot imádom! Már nem is tudom hányadik napja nyüstölöm, de egyszerűen nem tudom megunni, és még csak pár pálya elérhető benne...

Ennek a DLC-s dolognak meg nagyon örülök, remélem azért majd idővel lesznek új kooperatív pályák is.

"Egy biztos, ebben a hónapban nagyon jó PS3 tulajnak lenni, már nem kell sokat aludni, hogy csődbe vihessük magunkat anyagilag a játékkínálat miatt."

Hehe, ez nagyon igaz. Én már csődbe vittem magam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!