iPon Hírek

Uncharted 3: Drake's Deception infók

Dátum | 2010. 12. 30.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Több új információ is világot látott az Uncharted 3. részével kapcsolatban. A játék alapvetően az Uncharted 2 grafikus motorját használja, de látványosan javítottak az animációk minőségén. Drake a legújabb játékban sokkal jobban alkalmazkodik környezetéhez mint korábban, például egy fal mellett sétálva végighúzhatja rajta a kezét, vagy reálisan tud már reagálni a környezeti veszélyekre, füstre, tűzre, lövésekre. A karakter automatikusan cselekszik majd, anélkül, hogy a játékos elvesztené felette a kontrollt, és így sokkal valósabb érzés lesz Drake irányítása.

Az új Unchartedben lehetővé válik a pusztakezes harc egyszerre több ellenfél ellen, főhősünk képes lesz használni a környezetében lévő tárgyakat a győzelem érdekében, felkaphatunk egy üveget vagy az ellenfél fegyverét is elvehetjük a küzdelem gyorsabb befejezéséhez. A megoldandó rejtvények is fejlődésen mentek keresztül, az új részben már a fizika is nagyobb szerepet kap, egy csillár például reagál Drake súlyára, tehát előfordulhat, hogy hintáztatnunk kell, hogy továbbjussunk, esetleg ha elrontunk valamit, akkor beleakadhat tárgyakba és ki kell szabadítanunk.

Bár a játék sokak szerint használhatná a PS3 Move controllerét, a fejlesztők maradnak a hagyományos irányításnál, mert a Move sok memóriát használ és mivel az Uncharted már jelenleg is maximálisan kihasználja a PS3 képességeit, nem szeretnének visszavenni a grafikából az alternatív irányítás kedvéért.

A grafikai és fizikai módosításokon túl, a fejlesztők szeretnék elérni, hogy Drake legújabb kalandja sokkal inkább nyitott világ érzetét keltse. Eltévedhetünk a sivatagban, letérhetünk majd a fő ösvényről, de azért megmaradnak a határok (megmászhatatlan homokdűnék és egyéb természeti jelenségek képében), nem szeretnének valódi sandbox típusú világot csinálni.

Az új játékban is fontos elem lesz a multiplayer, a készítők igyekeznek mindent beépíteni amit a rajongók kértek, és amire nem volt idő az Uncharted 2 készítésekor. Visszatér a co-op játék lehetősége, bár a single player játékot sajnos továbbra sem játszhatjuk majd barátunkkal együtt.

Az új történethez, új ellenfelek járnak, főhősünk ezúttal fanatikus és intelligens kultistákkal akad össze, akik sokkal kifinomultabb módszerekkel dolgoznak, mint a korábbi epizód lövöldöző zsoldosai. A harmadik részben is feltűnik Drake mellett Sully és sok egyéb ismerős karakter a korábbi játékokból. A készítők elmondták, hogy a történet most is komplett egész lesz, és nem terveznek ehhez a részhez sem kiadni a történetet folytató DLC-t a megjelenés után.

A PS3 exkluzív játék megjelenése 2011. November 1-re tehető.

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. XtreemX
2010.12.30. 17:27
Nagyon ottvan,tuti vétel lesz!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tyuklepes
2010.12.30. 19:01
Duuuuuurván jól néz ki, ahogy nézem, játékmenet is ott van ... ha annyi pénzem lenne, amennyi nincs CSAK EMIATT már megérné konzolt venni ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Auchen
2010.12.30. 20:11
"Bár a játék sokak szerint használhatná a PS3 Move controllerét, a fejlesztők maradnak a hagyományos irányításnál, mert a Move sok memóriát használ és mivel az Uncharted már jelenleg is maximálisan kihasználja a PS3 képességeit, nem szeretnének visszavenni a grafikából az alternatív irányítás kedvéért."

Jobb kifogás nem volt? A Killzone 3-nál is megoldják az még is sokkal szebb mint ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. laza0909
2010.12.30. 21:40
Bazz, meg 11 honap De legalab lesz!!! ) 2011 egyik jateka amit tuti meg fogok venni.
Igazabol nem nagyon szeretem az akcio jatekokat, de ez egy nagyon jol sikerult Tomb Raider "klon",
csak a masodik reszeben mar tul sok volt az akcio, es keves a fejtoro.
Aki ugralni akar a tv elott az vegyen maganak nintendot, vagy xboxot szvsz.
Amugy mondta az egyik srac az 576-ban, hogy NINCS meg olyan jatek, ami maximalisan kihasznalna a ps3-at.
Meg a Heavy Rain sem, pedig ott aztan szinte majdnem minden apro reszlet ki volt dolgozva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Norrbi
2011.01.08. 14:44
A srác a boltban hülyeségeket beszél
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!