iPon Hírek

Uncharted 3 extra változatok felfedezőknek

Dátum | 2011. 06. 03.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Nyakunkon az E3, de a kiadók nem bírnak magukkal, már most elindult a hír áradat, és rengeteg játékról kezdenek érdekességek felbukkanni a neten. A PS Blog-ra például felkerültek az Uncharted 3 Drake’s Deception különleges kiadásai, így már lehet azon filózni a rajongóknak, hogy mit rendeljenek elő.

Néhány extra attól függ majd, hogy honnan vesszük a játékot, de ezek csak PS Store kódokban nyilvánulnak meg (tehát más-más plusz fegyvert adnak majd a boltok), a fizikai tartalom mindenhol ugyanaz lesz. Mivel nem tudni, hogy felénk lesz-e ilyen extra, ezért most nem sorolnánk fel az összes apróságot, a PS blogon ott vannak képekkel illusztrálva. Foglalkozzunk inkább a két extra kiadással!

Az első a speciális változat, ami még nem nyerte el a végleges formáját, de már most is nagyon jól fest képen. Úgy lesz kialakítva az egész „tok”, mintha Drake naplója lenne, és lesznek benne rajzok, screenshotok és vázlatok. Ezen felül az európai Special Edition tartalmazni fog egy PSN kódot, amivel az alábbi cuccokat kapjátok meg:

Multiplayer skin és fegyver (London Drake és Pirate AK-47-es): ez magáért beszél egy új skin Drake-nek és fegyverének
Multiplayer Upper Cut Taunt: egy plusz gúnyolódás multiba
Cash multiplier: gyorsabban jön a pénz online
Special Edition Decals Pack: matricák, hogy egyedibbé tehessétek az avatorotok felszereléseit

Special Edition
És akkor jöjjön a gyűjtői kiadás, ami ezúttal az Explorer Edition nevet kapja (felfedezői kiadás). Még ezen is dolgoznak, de ami már biztos, hogy az európai változat is megkapja az amerikai extrákat, tehát lesz Drake figura, Drake gyűrűje és övcsatja. Ezeken felül terveznek hozzá egy antik stílusú utazótáskát és talán lesz hozzá útlevél és színezett 3D-s szemüveg. Természetesen ami a speciális kiadásban benne van, az mind benne lesz a gyűjtőiben is, ez annak a továbbfejlesztett változata.

Explorer Edition
Hó végén érkezik a nyílt béta, úgyhogy aki nem bírja ki őszig, az nemsokára már a multiplayer részt kipróbálhatja.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. shaddam
2011.06.03. 17:27
Fájni fog a pénztárcának a special edition, de az év játéka megérdemli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. XtreemX
2011.06.04. 13:19
Kötelező vétel!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!