iPon Hírek

Uncharted 4 multiplayer részletek

Dátum | 2016. 05. 03.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az Uncharted 4: A Thief’s End május 10-én kerül a boltokba, de eddig alig esett szó többjátékos oldaláról. Most viszont megtört a jég. Robert Cogburn (dizájner a csapatban) bejelentése szerint minden érkező DLC és játékmód ingyenes lesz az összes játékos számára, a mikrotranzakciós rendszer pedig olyan kozmetikai cuccokat és tárgyakat fog tartalmazni, melyeket a játékban is megszerezhetünk, tehát ha megvesszük az Uncharted 4-et, minden egyébhez hozzáférhetünk majd plusz anyagi befektetés nélkül. Az ingyenességgel a multiplayer közösség szétaprózódását szeretnék elkerülni és nagy reményeket fűznek ehhez az újfajta szemlélethez.
Mivel szeretnék, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon a játékban, bevezették a Relics nevű „fizetőeszközt”, melyet a jelenlegi állás szerint csakis játék közben szerezhetünk majd a napi kihívások leküzdésével, valamint győzelmekkel, és ebből válthatjuk ki a DLC-ket és a játékban használható felszereléseket tartalmazó ládákat. A tervek szerint rendszeresen kapunk majd új pályákat, játékmódokat (a co-opot is) és tárgyakat, melyekhez új szabályokra és játékstílusra lesz szükség, ráadásul ezek a frissítések az egész világon egyidőben lesznek majd elérhetőek. A megjelenés után nem sokkal megkapjuk a Cinema funkciót is, mellyel visszanézhetjük a meccseket és saját felvételeket készíthetünk. A még távolabbi tervekről csinos infógrafikát készítettek.
Induláskor azonnal több multiplayer játékmód közül választhatunk. A Ranked módban pontokat kapunk a győzelmekért és pontokat vesztünk a vereséggel, miközben szinteket lépünk és bizonyos szakaszonként selejtezőkön veszünk részt, ahonnan vissza is csúszhatunk, ha nem vagyunk elég ügyesek. A Command módban bázisokat foglalunk és ellenséges vezetőket vadászunk le. A Team Deathmatchben bizonyos számú pontot kell összeszednünk ellenfeleink kiiktatásával, míg a Plunder módban kincseket gyűjtögethetünk, a Trialokban pedig NPC-k ellen küzdhetünk majd.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!