iPon Hírek

Uncharted a sivatagban?

Dátum | 2010. 11. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A pletykák szerint az Uncharted 3 sivatagos környezetben játszódik majd, ha minden igaz, akkor a jövő hónapban fogják bemutatni a Spike Video Game Awards-on. (@Kotaku)

Azt, hogy vajon melyik sivatagba fogják ledobni Drake barátunkat még nem tudjuk, lehet tippelni. A Kotaku egy afrikai sivatag mellett tette le a voksát. A Dél-amerikai dzsungelek és a Himalája után nem tűnik rossz választásnak.

A Sonynál nem olyan rég még azt suttogták, hogy a VGA utáni napon bemutatnak egy új exkluzív játékot... talán ez a "szupertitkos" projekt is az Uncharted 3-at rejtegeti? Kiderül, csak türelmesnek kell lennünk. Semmi gond, addig pletykálhatunk a filmről... Szerintetek milyen Drake lesz Marky Mark? Sokan szívesebben látnák a szerepben Nathan Filliont, beleértve magát Filliont is. :)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. ITEM00
2010.11.30. 16:08
Ez a Mark gyerek már egy csomó jó filmben alakított,és én elnézem a rendezőnek,ha ő kerül be,mert eddig eléggé ez a helyzet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. 5hR3kY
2010.12.02. 09:46
Szerintem Nathan Fillion sokkal jobb Drake lenne. Már a humora is passzolna a szerephez. Ezen én például betegre röhögtem magam: http://www.youtube.com/watch?v=RmU-Bmk4Wrk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!