iPon Hírek

Uncharted, ahogy Ti kértétek!

Dátum | 2011. 11. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Sok rajongó panaszkodott a Naughty Dog hivatalos fórumán és a NeoGAF-on az Uncharted 3 célzó rendszerének problémáival kapcsolatosan. Sokan pontatlannak találták, mások a holtterek nagysága miatt fejezték ki nemtetszésüket vagy az érzékenység okán.

A közösségi menedzser Arne Meyer erre úgy válaszolt, hogy meghívott két játékost a fejlesztő főhadiszállására, hogy átbeszéljék a problémát a tervezőkkel. Meyer a találkozást nagyon "gyümölcsözőnek" titulálta az eseményt követően.

A NeoGAF fórumain 'Cartridgeblower' leírta az élményeit a meeting után:

"Először is az ND fiúk baromi jófejek és valóban őszintén megoldást akartak találni a problémára, amilyen hamar csak lehet. Leültem és játszottam néhány módosított verzióval, amik határozottan jobban összecsengtek a multival és az UC2-vel. Sokat javítottak a holttér problémákon és állítottak az érzékenységen is, most már jóval fölé tudsz menni annak, ami most a 100%."

"Gyakorlatilag menet közben változtatgattak, ahogy játszottunk és közben kérdezgettek, hogy mit gondolunk. Finomítottak a célzásrásegítés sugarán és érzékenységén is. Ezen kívül szóba jött még a motion blur javítása is SP módban. Említettek még mást is az új patch kapcsán, de Arne azt mondta, hogy semmi konkrétat ne áruljak még el."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Sytyx
2011.11.08. 15:02
Arne Meyer bácsi mehetne más játékokhoz is, ha ilyen ötletei vannak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. gyuszi02
2011.11.08. 15:55
Valahol elég vicces konzolon a pontatlan célzás miatt sírni a rajongóknak, szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. 5hR3kY
2011.11.08. 16:47
Valahogy nekem sem jött be az irányítása amikor volt az open beta. Másabb volt a második részhez képest, és nagyobb is volt a recoil. Ha kijavítják akkor majd beszerzem én is a játékot.

OFF: Szerintem te vagy a vicces, hogy konzolos hírnél fikázod az irányítást, miközben valószinű hogy konzolt csak TV-ben láttál 500m-ről szembe szélben, mert különben tudnád hogy ezek a rásegítéses dolgok kikapcsolhatóak! Azért szokták általában beletenni a játékokba, hogy azok akik most kezdenek elkezdeni játszani konzollal (akik most vettek egyet, vagy mondjuk azok a PC-sek akik megunták hogy egy rakat jó játék nem jön ki a gépükre ), azok tudjanak valami eredményt elérni a játékokban elsőre is kontrollerrel, ne csak kínszenvedés legyen nekik addig amíg meg nem tanulják az irányítást.

Szerk.: Bocsánat! Most nézem hogy neked nem a rásegítéssel, hanem magával az irányítással van gondod. Sajnos csak azt tudom mondani, hogy aki nem tanul meg és nem játszik aktívan kontrollerrel az nem tudja objektívan megitélni a dolgot. Én elkezdtem játszani vele, megtanultam, és nem hiányzik az egér meg a billentyűzet, mert ezzel is tudok élvezetesen játszani (természetesen mindenféle rásegítés nélkül). Sőt az ismerőseim anyázása a headshotok után, az már nekem több mint elismerés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Gamedavid
2011.11.08. 17:16
+1 Ennyi. Majd én is beszerszem az első két rész mellé, ha kicsit lejjebb megy az ára.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. HUFEUR
2011.11.08. 19:16
@Gamedavid

Online Pass-os, szóval ha érdekel a multi vigyázz ha használtat vennél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. replay
2011.11.08. 20:30
@gyuszi02
Én főleg PC-n játszom, konzolon csak kikapcsolódásból, ezért pl. nekem fontos, hogy jól legyen eltalálva az irányítás, mert a kontrollert nem tartom alkalmasnak az igazi hardcore játékra, viszont arra, hogy hátradőlj és kikapcsolódj sokkal jobb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. XtreemX
2011.11.09. 00:31
Én nem vettem észre célzási gondokat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Gamedavid
2011.11.09. 12:32
@HUFEUR
Arról már leszoktam. Sajnos sokan nem úgy vigyáznak a játékokra ahogy én. Sőt, a kutyánk jobban vigyáz a labdájára... Inkább adok érte 1-2 ezer forintal többet és akkor egy tényleg tökéletes fóliást kapok, amiben még nem kellett csalódnom. A pass meg nem gond, nem szeretnék egyiktől sem megválni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!