iPon Hírek

Uncharted film: "Románc és szex"

Dátum | 2011. 03. 03.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nem olyan rég, az Uncharted film leendő sztárja, Mark Wahlberg elárulta, hogy Scarlett Johansson és Eva Mendes is szerepelhet a filmben. A rendező David O. Russell pedig azzal piszkálta fel a rajongók fantáziáját, hogy igyekszik majd olyan jeleneteket csempészni a filmbe, amelyben a hölgyek kicsit többet is megmutatnak magukból. "Ígérem, hogy lesz a filmben románc és szex. Egyébként nem is érdekelne az egész" - viccelődöt... vagy mégsem?

Azért az nem valószínű, hogy a befektetők feláldoznák a 'PG-13'-as besorolást néhány pucér jelenetért, de azért a rendező bízik benne, hogy nem lesz túl rövid a póráz. Panaszra nagyon nem lehet oka, hisz a színészgárdája impresszív, ott lesz neki Robert de Niro és Joe Pesci is az eddig felsoroltakon túl.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. shaddam
2011.03.03. 19:12
Egyre rémisztőbbek a fejlemények.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Giggsy
2011.03.03. 19:48
Azért csak egy kérdésem lenne a fanyalgókhoz: mi a baj Mark Whalberg-gel? Jó színész, kaland és akció szerepekre kiváló. A Max Payne igaz hogy szar adaptáció lett, de az a legkevésbé rajta múlt. Nagyon nem szeretem, mikor egyesek már előre fanyalognak minden ésszerű indok nélkül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. skyline85
2011.03.03. 23:21
Giggsy
Abban egyetertek veled h jo szinesz, nekem az egyik kedvencem, akcio szerepekre szerintem is jo valasztas, sot szerintem (es ezzel lehet sokan nem ertenek majd egyet velem)meg a komedia sem all tavol tole(en birom ilyen szerepekben).De, hogy egy kaland szerepre kivalo az mar egy kicsit(eros) tulzas.A Max Payne valoban szar lett es nem is rajta mult de annyi koze van a kalandhoz mint egy Terminator-nak.Semmi.
Az Uncharted pedig tobbe kevesbe kaland.Roviden fogalmazva belole sose lessz egy Indiana Jones.(Bar ne lenne igazam...)Sokan Nathan Fillion miatt fanyalognak, hogy nem kapta meg a szerepet,en egyetertek veluk, sokkal jobban alt volna neki Drake szerepe.Sajnos manapsag mar az szamit ki mennyire ismert...de azt allitani, h minden esszeru indok nelkul fanyalognak badarsag...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. iceblade
2011.03.03. 23:38
Akkor már legyen valami pornófilm amiben Scarlet és Eva Mendes tolja a lezbi showt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Giggsy
2011.03.04. 00:35
skyline85:
Nekem az a bajom, hogy az esetek többségében mikor szóba jön egy adaptáció, a többség rögtön elkezd sírni, hogy mennyire szar a színészválasztás. Nem csak az Uncharted-ről beszélek, hanem úgy általában véve bármilyen feldolgozásról. Az közismert, hogy videójáték adaptációkba igen ritkán fektetnek nagy energiát, de néha attól még kisülnek egész szórakoztató dolgok is, mint pl tavaly a Prince of Persia, ahol szintén ment előzetesen a nagy fanyalgás a főszereplő miatt. Oké, az tény, hogy nem Gylenhaal volt a legjobb lehetséges választás, illetve, hogy a film nem annyira adta vissza a játék sötét hangulatát, de ezzel együtt is jó lett, mindenképp rácáfolt a már előre fanyalgókra.
Az Uncharted-et sajnos nem ismerem, mert PC-re nincs (nem is lesz ) de a bemutató videókon, illetve a képeken látottak alapján nekem Mark Whalberg jó választásnak tűnik. Pofára, alkatra hasonló mint a játék főszereplője, színészileg meg biztos képes lesz hozni a szintet. Amúgy milyen eltérő elvárások vannak színészileg egy kalandfilmben (már nem kosztümösről beszélek) mint egy akcióban? Tényleg nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok.
Amúgy azt kizártnak tartom, hogy ismertség alapján választották volna Whalberg-et Fillion helyett. Oké, hogy Fillion leginkább sorozatszínész, de azért ilyen minőségben az abszolút A kategóriába tartozik, nem csak a Firefly, hanem most a Castle miatt is, Whalberg pedig mozis színészként inkább második vonalbelinek mondható (bár én személy szerint kedvelem) Megkockáztatom, hogy kettejük közül talán most Fillion az ismertebb.
A rendező is elég korrekt, bár rendezett egy rettenetes Multik haza!-t, de ott van ellentételnek a Sivatagi cápák, ami azért igen jó kis mozi volt a maga műfajában.
A mellékszerepekre is minőségi színészeket kértek fel (Scarlett Johanson kivételével, aki körül nem értem meg ezt a nagy felhajtást, szerintem egyáltalán nem jó csaj... már ha a fejét is nézzük) tehát előzetesen nekem úgy tűnik, hogy nem egy hányaveti adaptációra készülnek. Én előzetesen azt mondanám, hogy mint film valószínű jó lesz, de az már erősen kérdéses, hogy a játék történetéhez mennyire lesz hűséges (az általános adaptációkból kiindulva nem túlságosan...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. klaszlo Giggs...
2011.03.07. 12:35
"Az Uncharted-et sajnos nem ismerem, [...]"

Akkor ne alkoss véleményt. Azért van szájhúzgálás erre a színészre, mert nem egy Prince of Persia kategóriás a karakter, Nate igazi egyéniség lett, és egyszerűen kevés a megjelenés (és persze hihetetlenül nagyok az elvárások, az Uncharted széria magasan kihagyhatatlan PS3-as fronton). Wahlberg biztosan jó színész, de pl. Gerard Butler sokkal jobb lenne (akinek alapjáraton vannak olyan gesztusai, mint az Uncharted főhősének), vagy esetleg Nolan North, aki Nate hangját adta a játékban. Mellesleg az előbbi jobban is hasonlít a jó Wahlbergnél.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. RichardAud...
2011.03.08. 00:11
Huh, Giggsy estimeséjét már el sem olvastam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!