iPon Hírek

Uncharted tapasz érkezik hétvégén

Dátum | 2009. 11. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Naugty Dog tervbe vette, hogy a héten kiad egy "Köszönetnyilvánító" patch-et az Uncharted 2-höz, melyben lesz egy új térkép, új karaktermodellek és toplisták. Ha ez nem lenne elég, akkor még egy "Dupla pénz" hétvégével is megcsapják mindezt.

Az esemény holnap 19:00-tól hétfő 20:00-ig tart, értelemszerűen a multiplayerben szerzett pénz, amit a featek vásárlására költhettek, duplázódik. Az új térkép címe The Fort, ezt az eredeti játék Fortress című fejezete inspirálta. A fejlesztők elmondása szerint egy téglalap alakú pályára számíthatunk rengeteg nyílt területtel és trükkös kerülőutakkal. A térkép közepén lesz egy shotgun és találhatunk egy RPG-t is az egyik mellék szobában a kriptában.

Az új toplisták részletezik majd a kompetitív győzelmeket, co-op-ot, öléseket és pénzszerzést világviszonylatban illetve a barátokra leszűkítve. A változtatások megtekinthetők a legfrissebb vizuális fröccsben. Toplistás screenshotok megtekinthetők itt, a Fort-ot bemutatók itt, a duplapénzes multi képek pedig itt.

            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!