iPon Hírek

Űrcsaták az SWTOR-ban: visszaigazolva

Dátum | 2010. 07. 26.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Az infó először a Comic-Con-on bukkant fel és később a BioWare is visszaigazolta a fórumán, úgyhogy most már biztos: lesz űrharc a Star Wars: The Old Republicban.

„Az űrharc egy alternatív játékélmény az elsődleges történetmesélés, küldetések, és földi harcok mellett.” – írta Sean Dhalberg közösségi vezető.

„Űrharc esetén a saját hajódat vezetheted a galaxis különböző hot-spotjaihoz, ahol átverekedheted magad egy aszteroidamezőn, vagy ellenfelek garmadáján. Sok ilyen esemény a SW nagy csatáit fogja idézni.”

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. NimKorko
2010.07.26. 21:10
Az utolsó mondat végét lehet javítani kéne. Két javaslat:
1. a SW nagy csatáira fognak emlékeztetni.
2. a SW nagy csatáit fogja idézni.

A többit már rátok bízom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2010.07.27. 11:14
ez az a játék amit minden star wars meg kotor rajongó vár, csak én nem. számomra nem számít a grafika, de amit ez a játék produkál az szerintem tulzás. oké az h a WOWnak olyan a grafja amilyen, meg a kotornak is, de ennek a tor-nak rosszabb a grafja mint a kotornak, főleg a fénykard effektjén látszik. persze lehet h azért met csak béta az egész, node 2010 van... persze remélem hogy a végén sokkal jobban fog kinézni, csak most még félkész az egész...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Azrael
2010.07.27. 11:31
Egyrészt a képi világi tök más mint a Kotor-nak, tehát nem nagyon lehet összehasonlítani ilyen szempontból, másrészt ez egy MMO játék lesz, tehát a lényeg az hogy szinte minden vason elfusson. Például a WoW majdhogy nem egy utolsó Intel médialassítón is elfut - azért az Atom mellé pakolt GMA-n nem hiszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller
2010.07.28. 09:00
persze, de ahhoz hogy az ember azt érezze, na most egy jediként megmentem a világot, illik egy fénykardot a játékos kezébe adni, nem egy vékony világító baseballütőt. a Wow meg azért fut el mindenen, mert 6éves játék. szerintem gáz hogy ha egy mostanában kijövő játék hasonloan néz ki mint egy 6éves. nem mondom, hogy cryengine 3.0-át kée használniuk, de egy Hellgate vagy egy DDO szintet már meg kéne ütnie ennek a játéknak. Pedig egyik sem mai csirke.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Azrael
2010.07.30. 17:54
Mindenesetre nálam az a szint, hogy menjen a HD3200-ason a notimon. Ha ez teljesül lehet befizetek a játékra.

DDO szerintem meg pont hogy nem szép összességében. Az effektek szépek, de néhol csúnyán alultextúrázott, és az optimalizáció sem tökéletes. Ettől még persze jó a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!