iPon Hírek

Üres frissítésekkel tesztel a Microsoft

Dátum | 2009. 05. 11.
Szerző | Freeman07
Csoport | SZOFTVER

A Windows 7 frissítési-infrastruktúrájának ellenőrzése érdekében a Microsoft néhány "teszt" frissítési csomagot fog kiadni a Windows 7 RC-változatával rendelkező felhasználóknak.

Május 12-étől, azaz holnaptól kezdve a redmondi vállalat különféle teszt csomagokkal fogja próbára tenni a Windows 7 frissítési rendszerét. Teszi ezt azért, hogy ha valódi probléma merülne fel akkor az igazi frissítések zökkenőmentesen kerüljenek el a felhasználókhoz.

A tesztelési fázisban olyan frissítések fognak majd megjelenni a Windows 7 RC-t használók rendszerében, amik nem tartalmaznak semmiféle javítást vagy új funkciót. Interaktív módon bukkannak fel, azaz a Windows figyelmeztetni fogja a felhasználót hogy új frissítés jelent meg, azonban automatikusan nem települ fel. A Windows 7 történetében már sor került ilyen tesztelési akcióra, konkrétan február 24-én, amikor a Windows 7 build 7000-t használók tölthettek le ilyen próba-frissítéseket a rendszer bétatesztelési fázisában. Akkor ez önkéntes alapon működött, most azonban minden ilyen felhasználóra kiterjed a program.


A Windows Update Control Panel-jén ezek az ominózus frissítések "test update"-ként fognak megjelenni, tehát tudni lehet majd, hogy valódi vagy próba csomagokról van szó. Mivel nem települ automatikusan a frissítés, ezért ha nem szeretnénk kézzel feltelepíteni, akkor egyszerűen elrejthetjük a frissítést a "Hide update" gombbal.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. taripocok
2009.05.11. 17:25
VISSZA A HIRHEZ

én már Windows 7 et használok,nekem tetszik,és ahoz képest hogy mien szép a látvány,egyáltalán nem fogja be a gépem,pedig nem valami csúcsmasina...
vannak apróbb hibái,programleállások,de a 64 bites oprendszer nagyon gyorsan betölt nekem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. danee91
2009.05.11. 22:14
Én a notimra felnyomom a 32 bites Vista SP2-t és a Windows 7-et is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!