iPon Hírek

USB-s 19 colos Samsung monitor

Dátum | 2007. 09. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Manapság már nem számít különlegesnek, ha egy monitor USB csatlakozókkal is fel van szerelve, de az, hogy a kijelző USB-n kapcsolódik a számítógéphez, az felettébb szokatlan megoldás. A Samsung új monitorjában egy igazi különlegességet üdvözölhetünk, ugyanis a 19 colos képátlóval rendelkező újdonság USB protokollt használ a számítógéphez való csatlakozáshoz.


A Samsung CX940UX kódnévre hallgató monitor minden ínyencséggel rendelkezik, ami megtalálható a Syncmaster családba tartozó modelleknél is. A gyártó állítása szerint akár 6 monitort is ráköthetünk a számítógépünkre anélkül, hogy extra driverekre és további videokártyákra lenne szükségünk, ugyanis a CX940UX képes a feladat egyszerű és hibátlan megoldására. Ezzel az innovatív és ötletes megoldása még egyáltalán nem ért véget. A készüléken található még néhány USB port is, így a monitor tulajdonképpen egy USB hub szerepét is képes betölteni.


A rendkívül ötletes monitor árával kapcsolatban egyelőre nincsenek információk, mint ahogy a készülék pontos megjelenésének dátuma sem ismert.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.21. 17:34
Manapság már nem számít különlegesnek, ha egy monitor USB csatlakozókkal is fel van szerelve, de az, hogy a kijelző USB-n kapcsolódik a számítógéphez, az felettébb szokatlan megoldás. ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!