iPon Hírek

USB-s masszázssisak, ami AAA elemekkel is működik

Dátum | 2013. 12. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Sokszor botlunk bele érdekesebbnél érdekesebb USB-s kütyükbe, amelyek néha haszontalanok, néha hasznosak, máskor pedig értelmetlenek, viszont humorosak. Most egy olyan érdekességre sikerült rátalálni, amely humoros ugyan, de nincs kizárva, hogy egyesek számára hasznos – még ha ezt nem is vallják be a nagy nyilvánosság előtt.

A japán Thanko, ami érdekes USB-s eszközök tervezésével foglalkozik, most egy újabb termékkel sokkolja a felhasználókat. A friss kütyü nem más, mint egy USB-s sisak, amely több rezgőmotort is tartalmaz, így tulajdonképpen fejmasszázs-funkciót kínál. Az újdonság USB porton keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot, de ha USB port éppen nincs kéznél, akkor három darab AAA elemmel is felszerelhető a termék, így PC nélkül is élvezhető áldásos hatása.


A sisak formájú kiegészítő elég bizarr látvány, de nincs kizárva, hogy kellemes a használata, ha éppen fejfájás gyötri az embert – vagy ha csak egyszerűen egy kiadós masszázsra vágyik. A 434 grammos sisak bizonyos keretek között testre szabható, így könnyedén beállítható úgy, hogy használata valóban kényelmes legyen. A gondosan belőtt frizurának ugyan búcsút mondhatunk, de cserébe kimasszírozza a belőlünk a munka közben felgyülemlett stresszt, valamint csillapítja a fejfájást is, legalábbis gyártója szerint. A masszázs intenzitása természetesen változtatható, méghozzá a sisakon található szabályzó segítségével.

Az érdekes kis kiegészítő ára 2980 japán jen, ami nagyjából 6400 forintos összeget jelent. Az egyelőre nem tudható, hogy a masszázssisak Európában elérhető lesz-e a közeljövőben, az viszont biztos, hogy a gyártó webáruházában már kapható.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. PDP-11
2013.12.07. 11:46
Ilyen ötleteik is csak a japánoknak vannak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Terror
2013.12.07. 12:03
Nahát, Victor Ponta fejmasszázst reklámoz?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. zoli559
2013.12.07. 13:32
Masszázssisak... még.... aztán jön a 2.0 verzió
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Rotyoka
2013.12.08. 15:08
Jó ötlet, de a képek mindent visznek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. MartonAndr...
2013.12.08. 15:16
Ha beleraknának egy kis elektronikát, hogy külön is lehessen vezérelni akkor akár számítógépes játékokhoz is lehetne használni.
Lövöldözőshöz például, de egy túlélő horrornál valószínűleg az első alkalommal a földhöz vágná az ember.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MartonAndr...
2013.12.08. 15:19
"...lehessen vezérelni " a masszírozó motorokat

ui:Jó lenne, ha lehetne szerkeszteni az utolsó hozzászólásunkat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nemlehet
2013.12.08. 20:56
Lehet szerkeszteni, csak be kell lépni hozzá a fórumba, megkeresni a témát és ott rányomni a szerkesztés gombra.

De hogy ne csak off legyen, amíg ezek a masszázs cuccok csak rezegnek és nem maszíroznak igazából szart nem érnek. Kb 1-2 percig kellemes, de aztán inkább idegesítő és valójában nem lazít el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!