iPon Hírek

USB-s töltők világjáróknak az Arctic Cooling-tól

Dátum | 2009. 11. 16.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az Arctic Cooling nevének hallatán a legtöbben a minőségi processzor- és rendszerhűtőkre gondolnak, ám a vállalat egyéb területeken is jelen van. A termékpaletta két legfrissebb újdonsága pedig tulajdonképpen nem más, mint két töltő, amelyek főként azoknak jöhetnek jól, akik sokat utaznak és sokat vannak szállodában, illetve otthonuktól távol, de természetesen egy háztartásban is igen hasznosak lehetnek a termékek, ha sok mobil, USB portról tölthető eszközzel rendelkezünk.

Arctic Cooling Arctic C1 és C2
Az Arcitc Cooling Arctic C1-es és Arctic C2-es újdonságai a világ bármely pontján használhatóak, ugyanis négyféle, cserélhető hálózati adapter "papucsot" mellékel hozzájuk a gyártó, így Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Észak-Amerikában, Ausztráliában, Kínában vagy akár Japánban is gond nélkül használhatjuk őket anélkül, hogy az eltérő konnektorok és hálózati feszültségek miatt kellene aggódni. A C1-es példányon csak 1 darab, míg a C2-es töltőn összesen négy darab USB port van jelen, amelyek PDA, mobiltelefon, hordozható játékkonzol, MP3-as lejátszó és egyéb hordozható készülékek töltésére biztosítanak lehetőséget. A Nokia és a Sony Ericcson mobiltelefonokhoz speciális kábel szükséges a termékekhez, ám ezek szintén kaphatóak az Arctic Cooling-nál, illetve egyéb helyeken is.

Arctic Cooling Arctic C1 és C2
A C1-es modell 53 x 53 x 25 mm-es méretekkel és 48 grammos súllyal, míg a C2-es változat 75 x 58 x 29 mm-es méretekkel és 78 grammos súllyal büszkélkedik. A termékek várhatóan december folyamán jelennek meg kereskedelmi forgalomban, a C1-es ára 14,95 euró, míg a C2-esé 17,95 euró lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. nedcoleman
2009.11.17. 10:04
Egy pár héttel ezelőtt arra gondoltam, hogy kellene valami ilyesmi és tessék.
Várom, mert igennagy szükség lenne rá. Bár nekem jólesne egy autós usb töltő is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!