iPon Hírek

Utodót kap az Optimus M

Dátum | 2012. 03. 21.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az LG alsókategóriás okostelefonja Optimus M+ néven mutatkozik majd be. Elsőként az amerikai MetroPCS szolgáltató kínálatát veszi célba, a többi piacon valószínűleg új külsővel látjuk majd viszont. Sajnos a készülék pontos ára egyelőre nem ismert.


Az Optimus család legújabb tagjának vonalvezetése az Acerekére hasonlít, nyomokban pedig tartalmazza majd az L-stílus elemeit és anyaghasználatát. A telefon kijelzője 3,5 colos képátlóval, és HVGA (320 x 480) felbontással rendelkezik majd. A kamera 5 megapixeles képek rögzítésére alkalmas, és a LED villanónak hála gyenge fényviszonyok mellett sem kell lemondani a fotózás öröméről. Az eszköz lelke vélhetően egy MSM7227T chipkészlet lesz a Qualcomm kínálatából. Sajnos ez még a régi ARMv6-os utasításkészlettel dolgozik, 800 MHz-es órajelen üzemel és egy Adreno 200 grafikus gyorsítót tartalmaz. A háttértár kapacitását nem árulták el, de biztosan bővíthető lesz, így ha ez szűkös, az sem komoly probléma, a rendszermemória 512 MB lesz. Adatkapcsolat terén a 3,6 Mbps-os HSDPA lehetőség mellett, WLAN modult, GPS vevőt és EDR támogatással megtoldott

Az Optimus M+ a hardveres képességeiből fakadóan nem fogja megkapni a Google operációs rendszerének legújabb kiadását, az Ice Cream Sandwich-et, helyette a Gingerbread (2.3.4) fut majd rajta. A MetroPCS kínálatában idén ez már a második LG lesz, ezúttal viszont a csúcs helyett a 200 dollár alatti árszegmensben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. martin255
2012.03.21. 19:38
Soha többet LG-t...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. LGx
2012.03.21. 23:07
én lassan egy éve nyúzom munkára az LG Optimus GT540-emet, de nem tudok panaszkodni rá semmilyen téren.
az LG is tipikusan az a fajta, hogy ki kell fogni egy jó példányt belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ghorinka
2012.03.22. 08:17
Nekem is GT540-em van, ami ugye szintén már alsó kategória, de nem tudok rá rosszat mondani. Másfél éves kisfiam is napi rendszerességgel próbára teszi, de meg sem látszik rajta. De ezekre, a legújabb csak ékszernek használható telefonokra még véletlenül sem cserélném.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!