iPon Hírek

Úton az új Riddick játék

Dátum | 2008. 10. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Atari kezében vannak a jogok az új Riddick játék kiadására, melynek címe The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

A Sierra eredetileg úgy tervezte, hogy a Dark Athena nagyrészt az Escape from Bucther Bay remake-je lesz, ám amióta kiszállt a buliból és az Atari karolta fel a játékot mint kiadó, egy kicsit újragondolták a tartalmát.

Az eddigi sajtóközlemények alapján úgy fest, hogy a Dark Athena egy teljes hosszúságú új kampányt hoz be, ami új fejezetet nyit majd a Riddick sagában.  Lopakodás és akció lesz bőven, ahogy rendet teszünk a könyörtelen zsoldosok közt a Dark Athenán.


A játék hangulatát tehát meghatározzák majd a látványos a csaták és a "horror és rosszakarat sötét vihara...". Ez még nem minden, ebben az epizódban kapunk multiplayer részt is! Szerencsére Vin Diesel is vállalta a játék szinkronját és a karakter külleme is rá fog hasonlítani továbbra is (elég nagy hiba lenne máshogy tenni).


Azért lesznek a játékban feldolgozás elemek is, hiszen mégiscsak remake-nek volt tervezve eredetileg, ám az egészet egy teljesen új közönség számára újra átgondolták.

A bemutató nem tűnik túl meggyőzőnek, de a hangulata nem rossz (mintha egy régi Butcher Bay videót látnánk)


"Nagyon örülünk, hogy az Assault on Dark Athena része az Atari 2009-es kiadási listájának.." - nyilatkozta izgatottan Phil Harrison.

A Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena 2009 tavaszára várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Valószínősítjük, hogy mindenki az ESBR besorolások alapján választ játékot, de az sajnos még nincs :P

Riddick rajongók szemüvegeket fel tehát és várjuk a sötétedést…

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. bszoke88
2008.10.30. 18:02
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Magrathea
2008.10.30. 19:08
Én anno letoltam az Escape from Butcher Bay-t, és ez a video szerintem olyan mintha egy az egyben abból lenne... vagy én emléxem rosszul?! Na mindegy, reméljük lesz majd egy normális trailer is, mert ez valahogy nem sok újat mutatott...

Lol, megelőztél!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2008.10.30. 20:13
Egyébként én is szerettem az EFBB-t, bár az igazi nagy kedvenc nekem a Pitch Black film volt maga. Annak aztán letaglózó volt a hangulata, az a bolygó állati volt. A film folytatása annyira nem jött be, mondhatni fényévekre elmaradt a Pitch Blacktől. Az új játékot biztos kipróbálom de a kivesézését azt hiszem ráhagyom az egyik cikkíró kollégára...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2008.11.02. 00:51
Chewi neked meg az olvasással lesznek gondok úgy nézem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.12.06. 12:35
Megjött végre az igazi Assault on Dark Athena trailer: HD, SD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!