iPon Hírek

V450 Nano - a Logitech új laptop-lézeregere

Dátum | 2008. 05. 22.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

A cég ezúttal egy, az optikai egereknél sokkalta precízebb, lézeres alkotást dobott piacra, amely - természetesen - a többi Nanohoz hasonlóan, szintén vezeték nélkül működik.


A hozzá tartozó vevőegység is a megszokott parányi méretet, valamint 2,4GHz-es spektrumot nyújtja és természetesen USB 2.0 útján csatlakozik a géphez - ha pedig épp nem használjuk (és még el sem felejtettük, hogy benne hagytuk a gépben - annak ellenére sem, hogy a maximális feltűnésmentesség elvileg az apró méret egyik fő célja is lenne), úgy elhelyezhetjük az egérben is; így aztán az ki sem ütődhet véletlenül a gépből, miközben épp úton vagyunk valahova, valamint garantáltan nem is hagyhatjuk el... hacsak nem magával az egérrel együtt.

Az áramellátását AA elemekkel oldhatjuk meg, méghozzá egész jól - tekintve, hogy egy töltéssel nagyjából egy évig működtethetjük az egeret (bár a gyártók mindig rémesen optimisták ha üzemidőről van szó). PC-n XP és Windows alatt is használhatjuk, Mac-en pedig OS X 10.3.9-el és onann fölfelé.

Hozzánk elvileg július környékén érkezik csak meg majd - az ára pedig dollárból legalábbis 50-et tesz ki.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!