iPon Hírek

Vagány billentyűzet és egér a Razer-től

Dátum | 2007. 10. 05.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

A Razer bejelentette új, Lycosia elnevezésű billentyűzetét, és a Piranha nevű játékosoknak szánt headszetjét.

A Lycosia kifejezetten játékokosnak szánt billentyűzet. Az összes gomb teljes mértékben rendelkezik háttérvilágítással, hasonló módon, mint a Microsoft Reclusa-ja, vagy a Revoltec Lightboard.. Plusz funkcióként lehet választani aközött, hogy csak a WASD billentyűk, vagy az összes gomb kapjon háttérvilágítást.


A billentyűk teteje csúszásmentes gumibevonatú, és rendelkeznek a Hyperresponse technológiával. Továbbá található rajta mikrofon, fejhallgató és USB-csatlakozó is. A profi billentyűzetekhez hűen a Lycosia is tartalmaz beépített memóriát, így a szoftver telepítése nélkül is használhatunk összesen 10 profilt.

A Piranha egy szintén játékosoknak készült fejhallgató és mikrofon együttes, a Lycosia kiegészítő társa. 3-méteres vezetékkel rendelkezik, 32 ohmos az impedanciája és 18-22 kHz frekvenciatartományt képes visszaadni. A számítógépre a hagyományos 3,5 mm-es jack dugóval csatlakozik.


A Lycosia billentyűzet és a Piranha headszet október-novemberben fog a boltokba kerülni 79,99-79,99 dolláros (15 200 forintos) áron.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.10.05. 09:49
A Razer bejelentette új, Lycosia elnevezésű billentyűzetét, és a Piranha nevű játékosoknak szánt ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!