iPon Hírek

Valamin nagyon dolgozik a Lionhead... ami nem Fable!

Dátum | 2014. 06. 22.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

A Fable Legends nagyon jól néz ki, és az E3-as bemutató alapján szórakoztatónak is tűnik, de egyre többször merül fel a kérdés: mikor látunk valami teljesen újat a Lionheadtől? Nos, ha hihetünk a stúdióvezérnek, akkor nem kell már sokat várni erre. Persze, különböző pletykák már régóta terjengenek, és több álláshirdetést is feladott a stúdió, melyben Xbox One-ra készülő, Unreal Engine 4-et használó, bejelentetlen játékhoz kerestek embereket, de többet azóta sem tudunk. Nos, sajnos John Needhamtől, a Lionhead vezetőjétől sem tudtunk meg most többet, de azt elárulta, hogy tényleg több új játékokon is dolgoznak, bár ezek egyelőre nagyon korai fázisban vannak, és a Fable Legends mellett csak az egyikre tudnak majd ráállítani egy teljes csapatot. "A kreatív igazgató Gary Carr és egy körülbelül nyolc főből álló csapat jelenleg is a következő nagy címünket próbálja meg felépíteni. Új prototípusokon dolgoznak egy teljesen újszerű játékhoz, melynek semmi köze nem lesz a Fable-höz. Ezen kívül olyan ötleteken is agyalnak, melyeket majd a Fable Legendsben valósítunk meg". "A csapat elsődleges célja azonban, hogy a következő nagy játékunk alapjait lefektessék. Reméljük, ebből jövő ilyenkorra már tudunk is majd mutatni valamit" - folytatta Needham, majd hozzá tette, talán már nem is kell olyan sokat várni a bejelentésre, mint azt többen gondolnák. Az mindenesetre biztató, hogy mind a Fable Legends, mind pedig az új játék esetében azt szeretnék elérni, hogy a fejlesztés folyamata kívülről is átlátszó legyen, és egy folyamatos, kétoldalú kommunikáció alakuljon ki a rajongók és a Lionhead között.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Gyurkov
2014.06.22. 13:23
Nagyon izgatott lettem... nem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. mosolygozs...
2014.06.22. 13:46
Én szeretem az ilyen gammákat, csak azt nem értem miért mindent X-boxra meg PS-re csinálnak csak meg -.-' Annyit sajnos egyik játék sem ér, hogy még konzolt is tartsak itthon...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. CyberPunk6... mosol...
2014.06.22. 13:54
Mert konzolon sokkal több pénzt keresnek vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sensorprim...
2014.06.22. 18:35
igen. nézd csak meg a konzol játékok legalább 30%-al drágábbak ha nem többel. + könnyebb rá optimalizálni az egységes hardware miatt, tehát a munka is kevesebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mosolygozs...
2014.06.23. 05:57
Igen, ezt megértem, de játékosként akkor is szívás...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2014.06.23. 12:56
és kalauzkodni is nehezebb vele...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!