iPon Hírek

Valódi vírusok inspirálták a Resident Evil: Revelations szörnyeit

Dátum | 2013. 05. 06.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Capcom Resident Evil csapatának új fejlesztői naplójából megtudhatjuk, hogy a játék szörnyei közül sokat valós vírusokra alapozva hoztak létre. A játék rendezője, Kazuhisu Inoue elmeséli, hogy pont ezért olyan ijesztőek a játék szörnyei, mert tudjuk, hogyan működnek a vírusok a valódi világban: mindenütt ott vannak körülöttünk láthatatlanul és ha bekerülnek a szervezetünkbe, különböző számunkra nem túl kellemes változásokat hoznak létre: megbetegítenek, elfertőzik sebeinket. Létezésük megszokott és rémisztő is egyben. A Revelationsben találkozhatunk zombikkal és különböző mutánsokkal is, ezek azért olyan rémisztőek, mert külsejükön látszik, hogy ezelőtt emberek voltak, és azt is demonstrálják, mi történne, ha nem tudnánk megfékezni a vírust.
A Resident Evil: Revelations, amely az RE6-tal ellentétben inkább a régi túlélő horror darabokra hajaz, eredetileg csak Nintendo 3DS-re jelent meg, de idén május 24-én PC-re, PlyaStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra is kijön. A gyökerekhez való visszatérésről a fejlesztői napló első részében beszéltek az alkotók.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Shinjiii
2013.05.06. 19:09
Áradozik itt a grafikai fejlődésről. De hogy milyen zsákutcát sikerült ezzel belőniük gameplay-t tekintve, az fenomenális. Valamit valamiért?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. magerg
2013.05.07. 09:12
Ez a rángató kamera piszok idegesítő.
Egyébként attól még nem lesz horror, hogy telepakolják undormányokkal meg jumpscare-ekkel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!