iPon Hírek

Vámpírok vagy dinók legyenek a következő Far Cryban?

Dátum | 2015. 01. 06.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy a Far Cry-széria a jövőben földhözragadtabb maradjon. Ahogy a nagy kiadóknál és fejlesztőknél bevett szokás, a Ubisoft is rendszeresen kérdezi meg vásárlóit (nem publikus kérdőívekben) arról, mit szeretnének látni egy-egy folytatásban. A Far Cry 4 megjelenését követően úgy tűnik, hogy a csapat többféle környezetet és témát is lehetségesnek tart a folytatásban. A kérdőívben felmerülnek valós környezetek is, mint például Peru és Alaszka, azonban ennél talán jóval érdekesebbek az olyanok, mint a western, a Mad Max-stílusú posztapokaliptikus környezet, vagy éppen a vámpírok, esetleg a zombik szerepeltetése. A különböző fórumokat átböngészve azonban úgy tűnik, hogy a nép leginkább a "Jurassic Park-stílusú sziget, dinókkal"-témát favorizálná. Hogy mi az esélye annak, hogy a Ubisoft komolyan veszi ezen kérdőívek eredményét? Nos, 2011-ben például arról kérdezték a népet, hogy érdekelné-e őket egy Assassin's Creed-játék az amerikai forradalom idején, és nem sokkal később meg is érkezett az Assassin's Creed III, a kooperatív bekerült a Unitybe, de szintén egy kérdőívben tűnt fel a viktoriánus korszak is, amit pedig az év végén érkező Victoryban kapunk majd meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. gumitamin
2015.01.06. 08:33
Inkább ürlények, és játszódjon a Holdon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. balikabo
2015.01.06. 08:50
Miért van az hogy ha a gamestar lehoz egy hírt, vagy cikket akkor az itt az Ipon-on fél nap múlva szinte egy az egyben ugyan úgy kint van....???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. m76
2015.01.06. 10:55
Azért van, mert a híroldalak általában egymástól veszik át a híreket, nincsenek főleg egy magyar oldalnak olyan kapcsolatai hogy saját híreket gyártsanak.

Persze más kérdés, hogy mennyire etikus egy másik magyar oldalról átvenni a híreket. De megértem a hírszerkesztőt is.

Ha az ember egy hírt rendesen meg akar írni, források felkutatásával, akkor legalább 30-45 perc elmegy rá. És amikor én csináltam, akkor fizettek 250 vagy 300 ft-t hírenként fű alatt. Jó ez nem ma volt, de elárulom a 300ft fél órára már akkor is nagyon gyenge volt.

Persze nem tudom ipon mennyit fizet a hírszerkesztőinek, ha jól keresnek akkor szégyelljék magukat hogy 1:1-ben vesznek át híreket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Tibike1993 balik...
2015.01.06. 13:39
A lényegen nem változtatna semmit, ha átírnák. Akkor minek?? Jó, picit fura hozzáállás, de ha egyszer jól van fogalmazva máshol, minek kell átírni? Ez olyan, mint amikor van mondjuk 5 magyar mobilos portál, és leír egy frissen bemutatott db-ról vmit egy külföldi. Tökmind1 honnan nézik, a lényegen nem változtat semmi. Specifikáció, újdonság, benne van mindegyikbe, csak másképp megfogalmazva.
Oké, utalhat ez egyfajta lesz.rom hozzáállásra is, de érted, mit akarok mondani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. predike07
2015.01.06. 15:40
A játékról csak annyit irnék,hogy ne a helyszinen gondolkozzanak és azon,hogy mi legyen benne.
Az egész sorozatot ujra kell gondolni.Elkellene felejteni vagy valamivel helyettesiteni az outpostokat,tornyokat mert már unalmas az ilyesfajta felfedezés.A 3 ban jó volt oké, a 4 ben már kicsit lázadozott a nép szóval változtatni kell.Vagy ha van outpost akkor ne 100 méterre tanyázzon a spanci cigivel a kezében nyugodtan.Legyen értelme annak ha valami idegen terület.
A helyszin szerintem mindeggy ha nagy és bejárható.A 4. rész is káprázatos helyneként.
Kellene egy jó történet mert amit a 4. ben müveltek az gyalázat.A 3 se volt toppon,de annak legalább érdekelt a vége.

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Atesz1987
2015.01.06. 19:14
Miért van az, hogy mindig van egy-két pitiáner, az életében más örömet nem lelő nyomorék gyökér, aki azon rugózik, hogy Ő az adott cikket, mémet, vicces képet már látta máshol. Ilyenkor mit éreztek, de komolyan? Rohadt idegesítő mikor fb-on Csonti oldalán valamelyik 30 kg-os kemény gyerek beírja a vicces poszthoz, hogy "miért nem tudod megjelölni a forrást?". Ki nem szarja le a forrást? Ezek nem Pulitzer díjas Shakespeare-i irodalmi alkotások, csak 5-10 szürke mondat egy hírről. Meg mi a faxnak olvasod el ugyanazt a hírt több oldalon is? Elsőre nem fogod fel, vagy mi? Amúgy meg az Iponon egy cikkben több spiritusz van, mint a gamestar egész éves munkásságában. Ajánlom elolvasásra a ludonarratív disszonanciáról szóló cikket. Nem hogy a legjobb, gyakorlatilag az egyetlen magyar cikk a témáról. Tudom, mert a múltkor szerettem volna még olvasni róla, de csak ezt az egy cikket dobta ki a google.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. predike07 Atesz...
2015.01.06. 21:41
Nyugalom
Én is mindig nevetek azon mikor valaki belöki,hogy itt látta meg ott.Én személy szerint itt olvastam elsőnek.ha koppintás ha nem nemérdekel.
Szóval nyugalom nem kell felvenni az ilyen kommenteket
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Norbert_B
2015.01.07. 03:56
Csakhogy a cikkhez is legyen valami:
Igaz, én nem szavaztam, de hallottam erről a Victory-ról, és nagyon várom, pedig kevés játékot várok, és azokat sem ennyire. De nagyon érdekelne London a viktoriánus korban. Pedig a történelmet sem szeretem annyira, mégis kíváncsivá tett.
Viszont azon megütköztem, hogy nem publikusak a kérdőívek ? wat?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. hcsa
2015.01.07. 09:38
Szerintem meg II.VH/nácik legyenek, van annyira elcsépelt, mint a zombi/vámpír/stb. vonulat. Miért nem nyúlnak hozzá valami szokatlanhoz, ők már tényleg megtehetnék (pl. Roswell vagy Gyatlov eddig nem próbált megközelítésben). Így csak egy körülsztárolt tucatjáték lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. hEngi
2015.01.08. 16:24
sztem meg a Hortobágyon játszódjon. lennének veszett rókák meg lehetne vadászni darura. Aztán craftolhatnál darutollas kalapot. Meg lovagolhatnál szürke marhán. Horgászhatnál a Berettyón. Fegyvernek ott lenne a karikás ostor. Ha meg elindulsz a hegyek felé a nem túl közeli kárpátokba meg harcolhatnál medvékkel farkasokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Fada
2015.01.08. 20:21
Habonyárpi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ptaylord
2015.01.09. 13:32
Vámpírdinók mad max stílusban ..biztos siker
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hympyke
2015.01.09. 20:18
Egy Mad Max szerű környezet kecsegtető lehetne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!