iPon Hírek

Variációk az USB-hub témájára - 1.

Dátum | 2007. 09. 25.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Az USB Geek négyportos Rainbow Hub-ja bizonyára nagy kedvence lesz mindazoknak, akik szeretik a színes és szokatlan kreációkat. Ez a maximum 480 Mbps átviteli sebességre képes, 2.0-ás USB hub ugyanis nem csak egyszerűen színpompás, hanem össze-vissza hajtogatható is, kényünk-kedvünk szerint.


Ahogy az a képeken is látható, az egyes portokat egy-egy színes, egymással összekapcsolt műanyag szegmensbe ágyazták be, így kiterítve ugyanúgy elhelyezhetjük őket a gépünk vagy a laptopunk környékén, ahogy összehajtogatva, oszlopba stócolva is. Bármelyik összeállítást is használjuk, a portok közti jelentős távolságok mindenféleképpen gondoskodnak róla, hogy akár meglehetősen nagy és ormótlan eszközöket is csatlakoztathassunk hozzájuk anélkül, hogy az egyik már akadályozná a másik behelyezését.


Egyébként pedig egy teljességgel megbízható, hatékony USB hub, mint bármelyik másik - de ha az ember valóban valami feltűnőre és különlegesre vágyik, akkor bizony ez egyik legjobb választás.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.25. 08:37
Az USB Geek négyportos Rainbow Hub-ja bizonyára nagy kedvence lesz mindazoknak, akik szeretik a színes és szokatlan kreációkat. Ez a maximum 480 Mbps átviteli sebességre képes, 2.0-ás USB ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!