iPon Hírek

Vegasba költözik a BlizzCon?

Dátum | 2009. 11. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megvan rá az esély, hogy a megszokott Los Angelesben lévő Anaheim Convetion Center helyett ezúttal - azaz 2010-ben - Las Vegasban tartják majd az évente megrendezésre kerülő, rengeteg rajongót vonzó BlizzCont. Egy valamihez azért bizton ragaszkodnak, ez pedig az időpont, július 30-31.

Az idei esemény nem kevesebb, mint 10.000-el több érdeklődőt vonzott mint a tavalyi, körülbelül 30.000 ember fordult meg a shown. A WoW.com már megkereste a Blizzardot hivatalos megerősítésért, de elég trükkös választ kaptak a kérdésükre. "Mivel még nem jelentettünk be részleteket a következő BlizzConról, mondhatjuk azt is, hogy nem Las Vegasban lesz." Hmm... csavaros eszük van ezeknek. :)


Annyi tanácsot adtak, hogy ne foglaljon le senki előzetesben szállást és repülőjegyet. Azért ez már valamelyes előremutató, mint ahogy az is, hogy a Los Angeles Convention Center megerősítette a foglalást meglétét. :) Köszönjük szépen. Ha mindez igaz, akkor most először fordul majd elő, hogy nem az Kalifornia állambeli Anaheim CC ad otthont a rendezvénynek. Jól megy a szekér, az már biztos. Lássuk be, hogy Las Vegas jobban hangzik, mint Anaheim.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. axe
2009.11.14. 17:16
jó most mennyi pénz van már sok wowkockábol simán tellik nekik mindenre. az meg hogy valaki egy rendezvényre repülőjegyet vesz.... hát aki más célbol is megy vagy szervező esetleg kiállító megértem de azér elmenni h megnézzem hogy néz ki a 2 hónap mulva megjelenő játék.... hát elég nagy kockának kelle lenned
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Ace0098
2009.11.14. 19:37
"de azér elmenni h megnézzem hogy néz ki a 2 hónap mulva megjelenő játék.... hát elég nagy kockának kelle lenned"

A BlizzCon messze nem csak ennyiről szól, mint ahogy egy játékkiállítás sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. axe
2009.11.14. 20:46
na akkor miről szól még?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.11.15. 14:11
Szórakozásról, előadásokról, versenyekről (a cosplay vicces szokott lenni), rengeteg exkluzív dologról, stb.?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!