iPon Hírek

Vége a Tribes: Ascendnek

Dátum | 2016. 09. 30.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Hi-Rez zseniálisan furcsa, nehéz múltú ingyenes lövöldéje, a Tribes: Ascend tavaly decemberben a szakadék pereméről tántorgott vissza azzal, hogy két év után megkapta első nagy, 1.1-es frissítését. A mostani update, a Parting Gifts azonban végleg lehúzza a rolót. Pedig nagyon jól indult minden. 2012-ben, az indulásakor remek kritikákat kapott a játék, de szüksége lett volna a fejlesztők figyelmére is a hibajavítások, az új térképek, és az élményt növelő ötletek terén. Ehelyett azonban minden javítással egyre rosszabbá vált a játék, egy évvel később a Hi-Rez átnyergelt a Smite-ra, a legtöbb játékos pedig le is lépett, csak néhány dühös és megkeseredett felhasználó tartott ki.
A semmiből jött a tavalyi update, mellyel a stúdió az elkövetett hibákat szerette volna orvosolni. Ez sikerült is, a játékosszám emelkedett, újoncok érkeztek, akik optimista hangulatot és reményt hoztak magukkal. A lendület azonban nem tartott ki a végtelenségig és bár a Parting Gifts még felhozza a játékot az 1.4-es verzióra, egyben a végét is jelenti a fejlesztésnek. A Tribes: Ascend reddites csoportja a jelek szerint beletörődött a helyzetbe. Az utolsó patch notes-t ti is elolvashatjátok, szó van benne a játékmenet, a felszerelések és a járművek finomhangolásáról is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Skorbut
2016.09.30. 16:11
A Hi-Rez-nél suttyóbb stúdió sincs több szerencsére. Örökös rókabőrhuzogatás és arcátlan plágium: legújabb munkájuk is példa rá, a Paladins.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Ranger Skorb...
2016.09.30. 18:01
Azért a Smite, mint 3D-sített moba nem volt rossz húzás tőlük
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Busterftw
2016.09.30. 20:26
Nem ertem, most akkor ez lesz az utolso patch es nincs tobb support, vagy lelovik a szervereket? Ha utobbi akkor meg minek a patch?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mdv
2016.10.01. 17:23
aréna lövöldére nincs kereslet, csoda hogy eddig bírta
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. flatline02
2016.10.05. 09:17
Nagyon sajnálom, hogy ez lett a történet vége. A hibáktól eltekintve maga a játék nagyon jó, elég sok órát sikerült beleölni, aki egy kicsit is ráérzett az ízére, az általában rajongója is lett a játéknak. Méltatlanul kevesen ismerik a Tribes címet főleg errefelé, 1 kezemen meg tudom számolni hány magyar játékossal találkoztam 2012 óta és ez nem a játék hibája volt. Tény a játék nagyon nehez, itt nem csak lőni, célozni, hanem kb járni (sí/jetpack) is meg kell tanulni.
Meglepő egyébként (és örömteli), hogy az Ipon lehoz egy hírt ezzel a játékkal kapcsolatban.
Annyit még, hogy sajnos az a bizonyos 1.1 patch ami jött 2 év után sajnos ne tette jobbá a játékot, sokan visszajöttek persze a patch hírér, de ez inkább csak a hype-nak volt köszönhető.
Kipróbálni, letölteni lehet a mai napig, kevesen játszanak már vele, 2-3 szerver van kb. manapság, szerintem egy próbát tenni érdemes. Kíváncsi leszek, hogy a Tribes címet a Hi-Rez valaha tovább viszi, vagy valaki más, mindenesetre készülőben van egyéb is pl: Midair bár az még kicsit messze van a megjelenésig még van 1 év, addig is ha valakit érdekel érdemes körül nézni FPS-Z zsáner címszóval van pár próbálkozás, bár eddig még sajnos egyik sem lett nagyon közismert éppen ezért nagyon sikeres sem. Én személyszerint remélem, hogy az ilyen típusu játékoknak minél nagyobb rajongó tábora lesz a jövőben.
Addig is ezt még itt hagyom: https://www.youtube.com/watch?v=wtmqW4S0Il0

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!