iPon Hírek

Vége FIFA "online menekülésének"?

Dátum | 2010. 02. 09.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

A FIFA sorozat többjátékos módjára nem igen lehet panasz, ám sajnos a játékosok között elterjedt trend, hogy ha vesztésre állnak, simán kilépnek az online játékból, ezáltal megúszva a vesztes meccsek kvótájának növekedését. Az EA Canada most azon dolgozik, hogy ez másként legyen, ám ahelyett, hogy erősen büntetné a kilépést, a cég inkább olyan megoldást keres, ami kielégítőbbé teszi a vereséget, mint azt, hogy otthagyjuk a játszmát. Simon Huber, a 2010 FIFA World Cup producere nyilatkozott úgy az Eurogamernek, hogy ez most a FIFA 11 csoport legfontosabb feladata. Őszig végül is van idejük.

Ideje meggondolni, hogy valóban gyepre lépjünk-e...
"Ez egy bonyolult probléma." - mondta Huber - "Már van egy olyan szabályunk, mely szerint ha a túl gyengének találod a kapcsolatod, az első öt percben kiléphetsz. Utána azonban büntetnünk kellene, hisz a visszatérő információk alapján így a játékosok nem győzhetnek, és nincs meg a kellő jutalom. Azon dolgozunk, hogy ezt megoldjuk."

A terv szép, és a FIFA sorozat vezető producere, David Rutter is írta Twitteren, hogy már "beszéltek a kilépegetők okozta gondokról", úgyhogy ha minden jól megy, a FIFA 11-re olyan szabályok születnek, melyekkel nem kell attól tartanunk, hogy értelmetlenül gyakorlunk sokat a programmal. Ami a 2010 FIFA World Cupot illeti, ott még nem lesznek változások, minden marad a régiben, hisz szorít a tavaszi határidő. A játék április 30-án jelenik meg Xbox 360-ra, PS3-ra, PSP-re és Wiire.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Zsohi
2010.02.09. 17:19
Ennyi ideg tartot ezt melepni Nem kell ezen mit gondolkodni csak egyszeruen le kell tiltani hogy kilephesenek PS-en nem egyszer szivtam meg ez az idiota rendszer miat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. bobibubi
2010.02.09. 17:51
Hát igen, csak az első 5 perces kilépkedések miatt, többször is kár gólt lőni az elején, mert simán kilépkednek az ellenfelek középkezdéskor.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mark222
2010.02.09. 19:35
egyébként nem csak a FIFA online-nál probléma ez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sytyx
2010.02.10. 08:19
Erre megoldásnak a GW-s módszert tudom javasolni. Ott lehet reportolni a kilépkedő vagy az inaktív játékosokat. Mondjuk egy PvP közepén nem sokra megy vele az ember és így is tele van VérPistikékkel, de már javult a helyzet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!