iPon Hírek

Véget vet a mobilos tévézésnek a Pannon

Dátum | 2010. 04. 16.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

A 2005-ben elindított MobilTV-szolgáltatást május 18-án vezetik ki a szolgáltató rendszeréből - tudta meg a Népszabadság. A lap információit a mobilszolgáltató megerősítette.

A szolgáltatás élő közvetítésben teszi lehetővé különböző csatornák vagy tárolt videóanyagok és tévéműsorok megtekintését, jelenleg 69 forintos percdíjért kínálják. A vállalat annyit közölt, hogy a MobilTV-ből származó bevétel hosszabb ideje nem érte el a fenntartási költségeket, ezért döntöttek a veszteséges szolgáltatás leállítása mellett. A Pannon néhány hete jelentett be egy nagyobb, több milliárd forintos költségcsökkentő programot - emlékeztet a lap. A Népszabadság úgy tudja, az utóbbi időben már csak százas nagyságrendű volt a MobilTV-felhasználók száma, a kipróbáló új felhasználók pedig alig tértek vissza.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. pycur
2010.04.16. 11:23
Hát nem csoda, ki bír annyit fizetni érte. Én se fizetnék ~25x69(=1725) ftot hogy meg tudjak nézni egy részt mert épp nem értem haza időre...
Tegyék lehetővé hogy Wifi-vel 3G-n lehessen nézni, akkor sokkal népszerűbb lenne.
Csak nálunk nem ingyenes a tv digitális nézése. Ám a rádió igen, de ha valaki hangszóróján hallgatod akkor az nem ingyenes. Ez is érdekes de most nem ez a téma.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. thspo
2010.04.16. 11:32
pycur: ez van azokban az országokban ahol adott pozíció betöltésére alkalmatlan emberek dolgoznak vezetői szinten korrupció (magyarországon divatosan fogalmazva protekció) révén... Sajna hazánk is ilyen ország.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!