iPon Hírek

Végre egy játék az értelmes kukoricákról

Dátum | 2016. 05. 20.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Egy játék, melynek főszereplője egy antropomorfizált kukoricacső – és az első képek, valamint a trailer alapján egész érdekesen fest. A címe Maize, amely spanyolul kukoricát jelent. Az egész arról szól, hogy elmesélik, mi történik, mikor két, a kormány által pénzelt tudós félreértelmez egy feljegyzést és értelmes kukoricát kreál.
A fejlesztők, azaz a torontói Finish Line Games abszurd, belső nézetes kaland-rejtvényjátékként írják le a Maize-t, melynek készítésekor bevallottan a Monty Python szkeccsek és az X-akták elborultan viccesebb részei inspirálták őket. A játékban rejtvényeket oldunk majd meg, beszélő furcsaságokkal találkozunk és rejtélyeket szüretelünk, bármit is jelentsen ez. Kukoricacső képében fogunk felfedezni egy elhagyott farmot, a múlt nyomai után kutatva. Eljutunk majd egy földalatti kutatóintézetbe is, miközben olyan, nem mindennapi figurákkal futunk össze, mint például a morcos, orosz beütéssel rendelkező plüssmackó.
A Maize a tervek szerint idén ősszel jelenik meg PC-re. Még nincs játékmenetet tartalmazó felvétel, de az egyik szemünket mindenképp rajta tartjuk majd ezen a kuriózumon.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Szefmester
2016.05.20. 12:24
Hmmm... tesz utalást arra hogy a skorpió csal a sakkban vagy sem? (remélem mindenki tudja miért)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!