iPon Hírek

Végre itt a járókeret Max Payne-nek...

Dátum | 2012. 06. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Megjött a várva várt tapasz a Max Payne 3 PC verziójához. Olyan dolgokat érintő problémák kerültek javításra, mint az egér érzékenység, felbontás és audio crashek. A patch egy sorozatra való hibajavítás első zászlóvivője, sajnos még ezután is lesz mire gyúrni.

Kompatibilitás
* Javítva lett a probléma mely a már meglévő Service Pack installálását kérte a játék indításánál.
Fagyások
* Számos hiba ki lett küszöbölve, mely már az indításkor vagy játék közben fagyást okozott.
Audio Crash
* Javítva lettek hangokkal kapcsolatos hibák, köztük az, hogy amikor játék közben kihúztátok a fejhallgatót/hangfalat crashelt a hang.
Egér érzékenység
* A bejelentések szerint az egér túl lomha volt, főleg kúszáskor és Shootdodge™-nál. Ezért most ki lett tolva az érzékenységcsúszka felső határa, de megmaradt a mostani 1-10-es skála, így több beállítási lehetőséget teremtve.
Egérgyorsítás
* Javítva lettek az egér gyorsítási problémák, melyek a célzást érintettek, beleértve a parancssor opciót az egérgyorsítás letiltására, -nomouseaccel (a jövőben ez a beállítási lehetőség hozzá lesz adva az Egér Beállítások menühöz).
Nyújtott kép/ Hibás képarány
* Javítva lettek a hibák, amik miatt hibás képarányra áltt be a játék, vagy változtatásnál eredményezett hasonló problémát. Bekerült egy új parancs a lefixált képarány átállítására -aspectratio width:height (például -aspectratio 4:3 vagy -aspectratio 16:9). A jövőben ez is bekerül a grafikus menü beállításai közé.
Videó memória 0MB-nak jelentése
* Javítva lett a hiba ami miatt a videokártya memóriáját 0MB-nak jelentette a játék. Ez okozta azt is, hogy a felhasználók nem tudták megváltoztatni a grafikus beállításokat.

A Rockstar csapata tisztában van vele, hogy még vannak kiemelt hibák, köztük multiplayer csalással és hackeléssel, ezek a következő patchben lesznek javítva.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. strunyo
2012.06.06. 15:24
már már olyan lesz mint a GTA IV
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. MaximumGam...
2012.06.06. 19:58
JA amikor már végigtoltam Hard on akkor jön a pach lol
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. bestyen
2012.06.06. 20:56
De mégha bugos is, legalább korrektül van optimalizálva. SZVSZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Tapir_606
2012.06.06. 22:14
hát alsó kategóriára (radeon hd3870) azért lehetne jobban optimalizálni még mindig, mert más játékok jóval többet hoztak ki eddig a videókariból, mint a MP3, bár azért nem volt csúnya
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Tapir_606
2012.06.06. 22:15
*számomra
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. AlienApoll...
2012.06.06. 22:51
na ezek közül pont nem tapasztaltam egyet sem , ellenben az sokkal jobban idegesített ,hogy minden egyes átvezetőnél átváltotta a fegyót kispisztolyra , és egy csomószor konkrétan eldobja a nagyágyút ami a kezembe volt éppen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Castiglion...
2012.06.07. 07:18
Attól, hogy pisztolyra vált, még nem dobja el a nagyobb fegyvert soha. Csak dualwieldnél, de olyanra magától sohasem vált átvezető után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Magrathea
2012.06.07. 10:36
Június 12-én jön a Max Payne képregény következő epizódja, a Hoboken Blues. További infók itt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Qkac01
2012.06.08. 19:31
Soha nem fogom megérteni hogy miért nem lehet "tökéletesen" elkészíteni egy játékot,és csak azután kiadni! Elkérnek érte 8-9 ezer ft-ot és "szar" az egész. Várhatják a javításokat a vásárlók. És ugye vannak ettől jóval drágább játékok is.
Nem fikázni akarom a készítőket,ez minden játék szoftverre igaz. De itt hatalmas profitot termelnek a gyártók,és elég ritka az elsőre jól optimalizált játék. Azt nem lehet mondani hogy az idő sürgeti őket,mert sokszor éveket kell várni a megjelenésig...
Na mindegy!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!