iPon Hírek

Végre nevet kapott a Double Fine Adventure

Dátum | 2013. 03. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Double Fine Productions eddig csak Double Fine Adventure munkacímen emlegetett játéka végre megkapta végleges címét is, amely Broken Age lett. A kalandjáték, amelyre a gyűjtés a Kickstarter egyik legnagyobb sikertörténete lett két párhuzamos sztorit mesél el, egy fiatal lányét és egy fiúét, akik szeretnék megváltoztatni életüket. A fiú egyedül él egy űrhajón, és egy anyáskodó számítógép gondoskodik róla, a lányt pedig, aki egy falu lakója, társai fel akarják áldozni egy félelmetes tengeri szörnynek. A fiú szeretne szabadon élni és világot látni, és a lány is elhatározza, hogy nem hagyja magát, a játék az ő sorsfordító útjukat követi nyomon. Tim Schafernek és csapatának 3,3 millió dollárt sikerült összegyűjtenie, és bár a projekt lezárult, a Double Fine még mindig elfogad adományokat a "slacker backer" program keretein belül. Az adakozó kedvűek ugyanúgy megkapják a játékot és az egyéb extrákat (hozzáférés a fórumhoz és a 2 Players Productions által készített dokumentumfilmhez, amely a játék születését követi nyomon, koncepciórajzok, béta hozzáférés, stb.), mint a Kickstarteres támogatók. A Broken Age hivatalos oldalán, amely nemrég indult, már elő lehet rendelni a játékot, amely 2013 második negyedévében fog megjelenni PC-re, Macre, Linuxra, Androidra és iOS-re.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Kobest
2013.03.25. 08:52
Támogattam a fejlesztést, de ha a játék netalántán közepesre sikerülne, akkor is megérte a dokumentumfilm miatt. Akit érdekel a játékfejlesztés, annak szerintem kötelező megnéznie!

A film első két része fent van a Youtube-on vagy a Gametrailers-en.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dain
2013.03.25. 15:19
Csatlakozom az előttem szólóhoz; a dokusorozat szerintem rendkívül inspiráló, az a hihetetlen vérprofi hozzáállás, tervezés, csapatépítés, struktúra amit létrehoztak ízlésesen, HD-ben, tokkal-vonóval tálalva...nem semmi!

Valahogy az jut az eszembe hogy annyira jellegzetesen amerikai az egész, azt a pozitív oldalát mutatva, ami két évszázad alatt a világ legerősebb államává tette őket.

Több Kickstarteres gyűjtésbe is beszálltam azóta de messze a legjobb, legprofibb kampány és körítés itt folyik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!