iPon Hírek

Vékony és stílusos egybegéppel jelentkezik az ASUS

Dátum | 2013. 10. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az ASUS kínálatában számos érdekes egybegépet találunk - gondoljunk csak a remekül használható ET2300-as modellre, vagy a Transformer AiO-ra, ami egy igazán különleges termék. Úgy tűnik, a gyártó legfrissebb egybegépénél a modern megjelenést helyezte előtérbe, ugyanis az ET2321-es típusjelzéssel ellátott AiO egyszerű, letisztult, rendkívül elegáns kivitelben érkezik. Az ET2321-es modellről már megjelent egy kis reklámfilm is, ami elárul ezt-azt az újdonságról. Sajnos a termék még nem tűnt fel a gyártó hivatalos weboldalán, de már így is kiderült, hogy nagyjából mire számíthatunk vele kapcsolatban.
A 23 colos képátlójú LCD kijelző IPS panelt alkalmaz, így 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szöget, valamint remek képminőséget kínál. A Full HD-s natív felbontás mellett üzemelő LCD kijelző érintő funkciót is biztosít, ami egyszerre akár tíz ujj érintését is képes követni. Negyedik generációs Core i sorozatú processzorokból várhatóan többféle opció is lesz, igaz, az egyelőre nem tudható, pontosan mely modellek közül lehet válogatni. A videóvezérlő szerepét Iris sorozatú integrált megoldás tölti be, de opcionálisan akár Nvidia GeForce GT 740M videokártya is kérhető lesz a rendszerhez. A szupergyors vezeték nélküli adatátvitelről a 802.11ac WiFi és a Bluetooth 4.0 támogatás gondoskodik, de emellett minden bizonnyal Gigabites Ethernet vezérlő is rendelkezésre áll majd.

A stílusos egybegép SonicMaster audiórendszerrel érkezik, amihez opcionálisan akár külső mélynyomó is kérhető. Az ET2321-es modell várhatóan Windows 8.1-es operációs rendszerrel kerül forgalomba. Az ASUS újdonsága hamarosan hivatalosan is bemutatkozik, így rövidesen lehullhat a lepel a most még homályos részletekről.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. BadDevil
2013.10.15. 09:12
Nem lesz olcsó mulatság...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. junkie
2013.10.15. 10:10
Pont ezt akartam én is írni. Szépen beárazzák az iMac-kel egy szintre, mint a legtöbb AIO gépet, és utána meg csodálkozunk, hogy döglődik a PC piac.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Phantomstr...
2013.10.15. 10:50
Nem lesz olcsó mulatság nálunk. A 350 ezres AiO gépeket nálunk ~540 körül árulják. Ez tényeg nem egy normális árkülönbség.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!