iPon Hírek

Vékony jégen táncolt a Paragon

Dátum | 2013. 04. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mint kiderült, a Paragon Studios valóban azzal próbálkozott, hogy kivásárolja saját magát az NCSofttól, de az üzlet sajnos az utolsó pillanatban kútba esett. A Gamasutrának adott interjújában, a vezető tervező Matt Miller megerősítette, hogy a stúdiónál egy kis csapatnyi alkalmazott összeállt, hogy leüljenek tárgyalni az MMO óriás NCSofttal, miután nem sikerült azt megoldani, hogy egy másik kiadóval vásároltassák ki magukat.

Aktívan keresgéltek másik kiadót maguknak, de a dolog végül oda jutott, hogy a vevőjük sem akart már vásárolni és az NCSoft sem akart eladni. A B terv lett volna, hogy kivásárolják magukat. Eleinte úgy tűnt, hogy minden jól megy, de az üzletben és logisztikában mindig van pár olyan sarkalatos pont, aminek tekintetében a felek nem hajlandóak engedni a 21-ből. Egy vagy két ilyen dolog sajnos most is felmerült... A stúdió bezárásának előestjén még mindig próbáltak megegyezésre jutni, egyetlen aláírás választotta el őket a sikertől, de aztán végül széthullott minden. A City of Heroes még tavaly novemberben zárta be kapuit 8 év után. A kiemelkedő karakteralkotó eszköztárral megáldott MMO-nak nagy sikert hozott az ingyenes modellre való átállás és a rajongói mindvégig nagyon szerették és kitartottak a játék mellett... A Paragon nem sokkal követte tehát dédelgetett gyermekét, a stúdiónál leoltották a villanyokat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. hEngi
2013.04.12. 15:52
szomorú hír
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Avisto
2013.04.12. 21:30
Kicsit ez nekem olyan mintha lenne valami használt dolgom ami nem kell, és vevő is lenne rá de én inkább csak azért is kib@szom a kukába.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hunter84
2013.04.12. 22:05
@Avisto: Hasonló jutott eszembe nekem is. Mocskos egy világ ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!