iPon Hírek

Vékony külső Blu-ray író az I-O Data-tól

Dátum | 2009. 12. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

Az I-O Data még ebben a hónapban piacra dobja legfrissebb külső Blu-ray író meghajtóját, amely akár 6x os tempóban is képes a Blu-ray lemezek pörkölésére. A friss termék 137 x 154 x 20 mm-es méretekkel rendelkezik, súlya pedig mindössze 330 gramm, azaz rendkívül kompakt és rendkívül könnyedén hordozható.

I-O DATA BRP-US6
Az új, BRP-US6-os típusjelzéssel ellátott termék szokás szerint most is USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott noteszgéphez vagy asztali konfigurációhoz. A BD-R korongok esetében 6x-os, a BD-RE adathordozóknál 4x-es, míg a DVD+R/-R lemezeknél 8x-os írási sebesség áll rendelkezésre. A tetszetős külső Blu-ray író a DVD-RW korongokat 6x-os, a DVD-RAM lemezeket 4x-ös, míg a kétrétegű DVD adathordozókat 4x-es tempóban tudja írni. Az egyszer írható CD lemezek esetében a már megszokott 24x-es, míg az újraírható CD lemezeknél 16x-os maximális írási tempó alkalmazására van lehetőség.

Az I-O DATA szokás szerint egy év garanciával szállítja új külső Blu-ray írómeghajtóját. Az egység 337 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül a boltok polcaira.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!