iPon Hírek

Vékony MSI noteszgép 9 óra üzemidővel

Dátum | 2009. 12. 16.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | NOTEBOOK

Az MSI X-Slim noteszgép családjában nagyjából hat hónapja jelent meg az X340-es modell, amely a piacon az elsők között alkalmazta az Intel CULV (Consumer Ultra-Low Voltage) platformját. Az MSI most egy sokkal izgalmasabb, gyorsabb és mobilabb termékkel próbálja felkavarni az állóvizet: megérkezett az X-Slim X350-es modell.

A 330 x 224 x 24 mm-es méretekkel büszkélkedő X350 egy 13,4 hüvelykes képátlójú kijelzővel érkezik, amely 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemel. A gyártó alacsony fogyasztású Core 2 Duo processzorral látta el a gépet, amelyben egy nagykapacitású, egyetlen töltéssel akár 9 órán át működő lítium-polimer akkumulátor teljesít szolgálatot. A noteszgép háza figyelemfelkeltő, csillogó bevonatot kapott, amely a Color-Film Print (CFP) technológia alkalmazásával készült.


A hatalmas kapacitású akkumulátor ellenére sem mondható vastagnak az X350: az 1,5 Kg-os noteszgép a legvastagabb pontján 2,4 cm körüli mérettel rendelkezik, ami mindössze 0,4 centiméterrel több, mint az X340-é, amely  1,3 Kg-os súllyal és négycellás akkumulátorral büszkélkedik. A noteszgép Intel GMA 4500MHD típusú integrált videó vezérlőt tartalmaz és maximum 2 GB-nyi rendszermemória kerülhet bele. Az adatok tárolásáról 320 GB-os vagy 500 GB-os merevlemez gondoskodhat. A termék 802.n WiFi adapterrel, 1,3 Megapixeles webkamerával, kettő az egyben kártyaolvasóval, eSATA kombó porttal (eSATA+USB) és egy HDMI kimenettel is rendelkezik, egyszóval túl sok újdonságot nem kínál az X340-hez képest ezen a fronton.

Az MSI egyelőre nem szolgált információval a notebook várható végfelhasználói árával kapcsolatban.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!