iPon Hírek

Vezeték nélküli fejhallgató az AKG-től

Dátum | 2007. 09. 04.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A berlini IFA-show számtalan érdekes újdonságának egyike az AKG K930-as vezeték nélküli sztereó fejhallgatója. 100 méteres távolságig teljesen megbízhatóan működik, és mivel a jelek minden további nélkül áthatolnak falon, plafonon és padlón is, ezért rendkívüli mozgásszabadságot is nyújt egyben a viselőjének a remek hangélmény mellett.

Ezen felül tartalmaz a fejhallgató egy beépített PLL szintetizátor-tunert is, az adó pedig egyszerre több fejhallgatóval is használható. A rendszert ellátták automata szkenner és Automatic Gain Control (AGC) technológiával is, amelyek azonnal és precízen ráállnak a beérkező jelekre, és így gondoskodnak a vétel tökéletes tisztaságáról. Emellett kapunk még a készlethez egy tartóállványt is, amely egyben töltőállomásként is működik.

Ami a formatervezést illeti, supra aural (a fület teljesen takaró hallgatók) és semi-open (részben nyitott) jellemző egyaránt akad, a maga 180 grammos súlyával pedig még kimondottan pehelysúlyúnak is nevezhető az egység. A fejünk formájához simuló, párnázott pánt pedig arról gondoskodik, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye a viselését.

Az AKG K930-asok várhatóan novemberben kerülnek a boltokba, kb. 37.000 Ft-os áron.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.04. 11:30
A berlini IFA-show számtalan érdekes újdonságának egyike az AKG K930-as vezeték nélküli sztereó fejhallgatója. 100 méteres távolságig teljesen megbízhatóan működik, és mivel a jelek ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!