iPon Hírek

Vezeték nélküli kormány szett fanatikusoknak

Dátum | 2008. 05. 05.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Fanatec egy új kormány szettet dobott piacra, amelyet kifejezetten az autós játékok megszállottjainak szán a gyártó. A Porsche 911 Turbo Racing Wheel névre hallgató szett hivatalos Porsche licenccel rendelkezik, a termék komolyabbnak tűnik, mint a legtöbb hasonló kategóriás kormány szett. A Fanatec állítása szerint 7 évbe került, hogy megszerezzék a licencet, amelyért cserébe a lehető legjobb terméket kellett elkészíteniük.


A kép alapján nehéz meghatározni a szett minőségét, ám a termék tulajdonságaival kapcsolatos információk is sokat elárulnak a rendszer profi kiviteléről. Az eszköz vezeték nélküli technológia segítségével kapcsolódik a PlayStation 3-as vagy PC-s rendszerekhez egy USB kulcsnak köszönhetően, amely 1 GB-os tárolókapacitással bír. Az USB eszköz kulcs alakú kivitellel rendelkezik, tárolhatjuk rajta a különböző beállításokat. Maga a szett három darab force feedback motorral van felvértezve, a szetthez mellékelt váltón „H” mintában találjuk a sebességfokozatokat, amelyekből 6+1 darab áll rendelkezésre. A pedálok szintén vezeték nélkül kapcsolódnak a rendszerhez. A kormány csúcsminőségű, autóban használatos bőr bevonattal bír.

A Fanatec nem mindennapi szettje rendkívül jól néz ki, ám a magas minőséget és az igényes kivitelt sajnos meg is kell fizetni: a gyártó újdonsága 349.99 dolláros árával valószínűleg csak az igazán fanatikus virtuális autóversenyzők játékszere lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.05.05. 16:40
(Vendég_renato_* @ 2008 May 5, 10:07) [snapback]24619[/snapback]
elég keményen néz ki, főleg a három motor tetszik, és a pedál szett.
bár a g25-ös is odab*sz ilyen téren.
a kormány kivitelezése viszont lehetne szebb is. nem tetszik ez a dizájn... :/
a g25 szebb. a váltó is nagyon egyszerű.. :/

Maga a kormány és az egész szett tényleg nagyon komoly. A dizájn az speciel nekem sem jön be. A G25-öt viszont volt szerencsém kipróbálni, nagyon ott van a szeren.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!