iPon Hírek

Vezeték nélküli mobiltöltés V3-asoknak

Dátum | 2007. 10. 18.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Ha az ember utálja a kábeleket és Motorola RAZR mobilja van, akkor most végre fellélegezhet, mert valóban megérkezett a sokáig csak vaporware-nek (bejelentett, de aztán megjelenésre mégsem kerülő eszköz) tartott Wildcharge vezeték nélküli töltőlap. Ez pedig nem kevesebbet tesz lehetővé, mint a mobilok - bár ez jelen esetben csak a Motorola V3-asokra vonatkozik - feltöltését pusztán azáltal, hogy rátesszük őket az indukciós lapra.

A lap egy csere-akkupanelt használ, ebben helyezkedik el az induktív vevő és rendelkezik egy kis kaccsal is, ami a RAZR mini-USB töltőportjához kígyózik. Nem éppen a legsimább kiegészítő egy Motorolához, de jóval kényelmesebb is lehetne a hagyományos töltőre hagyatkozás nélkül.

A Wildcharge következő terve egy hasonló adapter a 2G iPod nanokhoz, és emellett nyitottak minden javaslatra is arra vonatkozólag, hogy még milyen készülékekhez készítsenek megfelelő változatokat. Jelenleg ez a rendszer $90-t kóstál (kb. 15.840 Ft).Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.18. 11:29
Ha az ember utálja a kábeleket és Motorola RAZR mobilja van, akkor most végre fellélegezhet, mert valóban megérkezett a sokáig csak vaporware-nek (bejelentett, de aztán megjelenésre mégsem ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!