iPon Hírek

Vezeték nélküli subwooferek

Dátum | 2007. 09. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

Az Infinity és a JBL - akik mindketten tagjai a Harman International családnak - két új, vezeték nélküli subwoofert dobnak piacra, amelyek ideálisak lehetnek akkor, ha házimozi rendszerünkhöz egy olyan mélyládára vadászunk, amely vezeték nélkül teszi a dolgát. Mindkét újdonság 2,4 GHz-es frekvencián kapja a jeleket, a vevő 4 csatornán képes kommunikálni, így az adott körülményeknek megfelelően választhatjuk ki azt a csatornát, amelyen a legjobban jön a jel. A gyártók állításai szerint az adó- és a vevő egységek interferencia-mentesen működnek.


Az Infinity PS212W modell specifikációi között 400W-os teljesítményt találunk, a szubláda 12 colos (30 cm-es) átmérővel rendelkező mélynyomóval büszkélkedhet. A JBL újdonsága JBL Cinema Sound CSS10W névre hallgat, az egység kisebb mélynyomóval és kisebb teljesítménnyel érkezik: termék 10 colos (25 cm-es) mélynyomója a leírások szerint 300W-os teljesítményre képes.

A vezeték nélkül üzemelő megoldások hangminőségével kapcsolatban egyelőre nincsenek infromációk, így sajnos nem tudható, hogy romlik-e a hang minősége a vezeték nélküli jelátvitel következtében, és ha igen, akkor milyen mértékben.

Az Infinity PS212W ára 679 dollár körül helyezkedik majd el (kb. 121.000 Ft), míg a JBL Cinema Sound CSS10W-ért 559 dollárnak (kb. 100.000 Ft) megfelelő összeget kell majd a boltban hagynunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.24. 17:11
Az Infinity és a JBL - akik mindkette tagjai a Harman International családnak - két új, vezeték nélküli subwoofert dobnak piacra, amelyek ideálisak lehetnek akkor, ha ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!