iPon Hírek

Videó-MP3 lejátszó a SanDisktől

Dátum | 2007. 09. 12.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Közhírré tette legújabb alkotását a SanDisk - ez pedig nem más, mint a Sansa View, egy igen sokrétű videó-MP3 lejátszó bőséges tárhellyel és verhetetlen árral. Hallgathatunk rajta zenét, rádiót és audiókönyveket, nézhetünk vele fényképeket és videókat, memória tekintetében pedig akár 24GB-ot is rendelkezésünkre bocsát (amennyiben igénybe veszünk egy opcionális 8GB-os microSD/microSDHC-kártyát is). Természetesen a Sansa View-ban is megtalálhatóak mindazok a szolgáltatások és lehetőségek, amiket már megszokhattunk a Sansa audio-vonulatától - így például a sima, háttérvilágítású görgetőkereket és a 2,4 colos TFT képernyőt a maga élénk színeivel, 320x240 képponton. Így aztán mindig könnyen navigálhatunk állományaink között, legyen bár szó zenei könyvtárról, videógyűjteményről vagy fényképarchívumról - vagy épp a digitális FM rádió 20 különböző beállítható állomásáról. Sőt, a beépített mikrofon révén hangfelvételeket vagy hangoskönyveket is készíthetünk.


A Sansa View ezen felül számos zeneletöltő és -előfizető szolgáltatást támogat, a Rhapsody To Go-tól a Napster-en át az eMusic-ig. A hosszú élettartamú, újratölthető lítium polimer-elemek pedig 35 órányi hang- és 7 órányi videóélményt biztosítanak egy szuszra.

Itt tehát a legkiválóbb MP3-lejátszók legjobb tulajdonságait házasították a teljes videótámogatással, a nagy képernyővel, a hosszú elem-élettartammal és a bőséges tárhellyel - mindezt pedig egy karcsú és vékony, könnyen hordozató csomagolásban nyújtják át nekünk. Várhatóan október elejétől lesz elérhető, ajánlott fogyasztói árát pedig a 8GB-os verzió esetében 27.750, míg a 16GB-osnál 37.000 Ft magasságában számíthatjuk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.12. 07:30
Közhírré tette legújabb alkotását a SanDisk - ez pedig nem más, mint a Sansa View, egy igen sokrétű videó-MP3 lejátszó bőséges tárhellyel és verhetetlen ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!