iPon Hírek

Videóhírek (16. hét)

Dátum | 2009. 04. 15.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Damnation pályadizájn videó, Bayonetta ízelítő, Grand Slam Tennis múvi, End of Eternity: az első trailer.

Damnation (PC, PS3, Xbox 360):

A Codemasters akrobatikus beütésű steampunk shootere végre kapott pontos megjelenési dátumot, várhatóan május 22-én landol majd a polcokon a fent említett platformokra.

A játékban sok méretes nyílt terület lesz, melyeket a nekünk tetsző módon járhatunk be. Nem csak horizontális, de vertikális mozgásra is lesz lehetőségünk, hisz menő gőzhajtású motorjainkkal akár a falakon is közlekedhetünk... A játék körülbelül olyan lesz, mint a Gears of War és a Prince of Persia keveréke. :)

                      


Korábbi a játékkal kapcsolatos híreinkhez katt ide: 1, 2.

Bayonetta (PS3, Xbox 360):

Ha Dante és Nero sírásra bírta a farkas, szarvas, patás és mindenféle egyéb ördögfajzatokat, akkor Bayonetta minden bizonnyal vagy dalolászásra vagy könnyes röhögésre sarkallja majd őket. Hideki Kamiya, a Devil May Cry-ok atyja viszont biztos a dolgában, azaz hogy boszibőrbe bújtatva is tökéletesen el tudja adni majd ezt a műfajt. Végülis akinek az irányítás, a játékélmény és a pörgés a lényeg, annak megfelelhet a játék. Aki epikus történetet és gizda csomagolást is szeretne, talán inkább rakja félre ínségesebb időkre a holdjáróra szerelt puskákkal ellátott fekete démoni asszonyság kalandjait...

                     
Grand Slam Tennis (Wii):

Az EA kiadott egy új klippet a június 17-én megjelenő Grand Slam Tennishez, mely tökéletesen kihasználja majd a Wii MotionPlus nyújtotta lehetőségeket. Ez az a műfaj, amiben a Wii igazán jó, szóval akinek már egy ideje porosodik a TV mellett a Nintendo konzolja, annak kb 2 milliméter múlva ajánlott törlőkendő után nézni, mert a játék kötelező darab lesz!

                      

End of Eternity (PS3, Xbox 360):

Múlt héten jelentette be készülőben lévő új játékát a Star Ocean-ért felelős Tri-Ace. Nem kellett sokat várniuk a JRPG rajongóknak  az első trailerre, jó étvágyat kívánunk hozzá!

                    

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.04.15. 20:46
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. MassKilla
2009.04.15. 23:05
meg tudná valaki mondani, hogy a teniszes videó alatti zenének mi a címe?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. siskanyi
2009.04.16. 05:54
Damnation nálam biztos befutó lesz,a tenisz nem nagyon érdekel mert csak Wii-re jelenik meg,a többivel meg talán az a legnagyobb bajom hogy nagyon "japán",de ki tudja,a Devil My Cry 4-be nagyon kellemeset csalódtam
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!