iPon Hírek

Videóhírek (17.hét)

Dátum | 2009. 04. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Call of Juarez sztori trailer, brutális Prototype bemutató, X-Men Origins: Wolverine Így készült videó.

Call of Juarez 2: Bound in Blood (PC, PS3, Xbox 360):

Az Ubisoft bemutatta a Call of Juarez 2 introját, amely által még egy kicsit megtudhatunk a McCall fivérek történetéből.

A sztori az előző részhez hasonlóan ütős és ízig vérig vadnyugati. Lesz itt renegát Apacs törzsfő, pénzéhes mexikói bandita és bosszúvágyó ezredes, akiket mindenféle morális akadályt félrevetve vezet a kapzsiságuk...

                        


Prototype (PC, PS3, Xbox 360):

A legújabb Prototype videó tárgya nem más mint a tutorial rész. Az ember azt gondolná, hogy laza kis bemelegítő, nyomd ezt meg azt az átváltozáshoz stb, de a játék már ebben a szakaszban is über brutál! Van itt minden, laposra nyomott tankok, kettétört gerincek, városrészek rommá zúzva... Nyami!

                         
X-Men Origins: Wolverine (PC, PS3, Xbox 360, PS2, PSP, DS, Wii):

Az X-Men videojáték változatából sokkal többet megtudhatunk majd Farkas (Rozsomák) múltjából mint a filmben fogunk, szóval a mutánsrajongóknak mindenféleképp kötelező darab lesz Logan sztorijának játékadaptációja.

A fejlesztők igen büszkék a látványvilágra, ez a videó kiemeli az egyes helyszínek szépségét és részletességét. Nekünk tetszik, de vigyázat, barátnő előtt nem elővenni, mert akkor majd ő is "hjúgdzsekmenezni"...

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!