iPon Hírek

Videóhírek (22. hét)

Dátum | 2009. 05. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Mordern Warfare 2 trailer és screenshotok, Red Faction Multiplayer bemutató, Heavy Rain gameplay videó, InFamous developer diary 1,2,3.

Modern Warfare 2 (PC, PS3, Xbox 360):

Végre kiadtak egy tartalmas trailert és 3 új nagy felbontású screenshotot az év végén megjelenő MW2-höz. Kaptunk két teljes percnyi akciódús gameplayt, most már senkinek nem lehet egy szava sem, van itt robbantgatás, késelés és hómobilozás is. A helyszínek változatosak és a gameplay is gazdagodni látszik a bemutató alapján. Várjuk az november 10-ei megjelenést.

                       


Screenshot 1, 2, 3.

Red Faction: Guerilla (PC, PS3, Xbox 360):

A THQ volt kedves megajándékozni minket is egy kicsit a királynő után, ha arany Wii-t nem is, de egy Red Faction multiplayer videót azért kaptunk. Az iszonyatos rombolás a többjátékos módot is hihetetlenül feldobja. Aki szereti az FPS-t, annak szinte kötelező kipróbálni a demót, nekünk tetszett!

                                  
Heavy Rain (PS3):

Ebben a kis ízelítőben megismerhetjük az egyik rosszfiút a játékból, Mad Jacket, mi több, tarthatunk vele egy jó kis trancsírpartit. Nyami. A Heavy Raint egyébként még a 2006-os E3-on mutatta be a Quantic Dream és a Sony. A sötét hangulatú interaktív film (mert tulajdonképpen az, nem is annyira videojáték) várhatóan ez év végén jön ki.

                       
Part 2.

InFamous (PS3):

Most, hogy lassan megjelenik a játék, a Sucker Punch-os fiúk kicsit visszatekintettek a fejlesztés elmúlt 3 évére és bemutatták mit sikerült alkotniuk ez alatt. Van mit irigyelni a PS3 tulajdonosoktól, mert ez az exkluzív cím is igen jóra sikeredett. Volt alkalmunk kipróbálni a demót és el kell ismernünk, hogy igencsak jól el tudtunk vele szórakozni. Az irányítás gördülékeny volt, a játékmenet pörgős, és ha nem volt kedvünk küldetéseket csinálni, kedvünkre mászkálhattuk a városban és szórhattuk meg a civilek haját villámokkal (ettől persze jócskán esett a népszerűségünk, de ki akar jó fiú lenni?!).

                      
Episode 2, Episode 3.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Ryd3r
2009.05.25. 17:35
VISSZA A HIRHEZ

Modern Warfare 2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. greganka
2009.05.25. 18:26
modern warfare 2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. danee91
2009.06.17. 15:11
Ez a videó csak még jobban meggyőz arról, h kötelező végigtolnom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!