iPon Hírek

Videohírek (31. hét)

Dátum | 2009. 07. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Command&Conquer 4 (PC)

Elkészült a Tiberium saga befejező epizódjának első trailere. Ahogyan azt a korábbi hírünkben részleteztük, a zöld kristályok már teljesen beborították bolygónkat. Veszélyben az emberiség, itt az idő az összefogásra... Vajon mivel áll most elő Kane, mit ajánl a GDI vezetőinek?

                     


Modern Warfare 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Már éppen ideje volt egy kis multiplayer mókának! :)
                    
Left4Dead 2 (Xbox 360, PC)

Még mindig heves viták folynak a játék körül, a bojkott csapat egy bizonyos Walking_Target nevű tag vezetésével még tartja az álláspontját. A céljuk, hogy a Valve ne különálló részként, hanem ingyenes letölthető tartalomként (hehe) vagy kiegészítőként adja ki a játékot, amelyet a L4D 1-et birtokló játékosok árengedménnyel kaphatnak meg. A Valve egymás után mutogatja az újításokat és újabb zombi fajtákat, de Járkáló_Céltábla nem enged a 21-ből! Mi lesz itt, kérem szépen?! (Valószínűleg semmi. A Valve kiadja a játékot, a bojkott csapat 41 ezer tagjából 25 ezer így is meg fogja venni, 10 ezer hősiesen kitart míg a játék ára esik egy kicsit és csak akkor veszi meg, 5 ezer visszamegy inkább csézni, 50 pedig sötét szeánszokat tart majd Céltáblával az élén és átkokat szór az árulókra és a Valve fejesekre...) Félreértés ne essék, mi bízunk benne, hogy tudunk változtatni és van beleszólásunk a dolgokba, de a Valve-ot csak az győzi majd meg ha azt látja, hogy tényleg nem alakulnak jól a L4D2 eladások.

Ami pedig az új videót illeti: a serpenyő ott van a szeren!

                    
Alan Wake (Xbox 360, PC)

Az ujjongó Xbox 360-as tábor nagy örömére (és a sértett PC-sek vigasztalására) kaptunk egy új Alan Wake gameplay bemutatót a 2009-es Comic Con-on. Gyenge idegzetűeknek és feloltott lámpánál alvóknak nem ajánlott a következő képsor megtekintése (csak ha csukott szemmel, kikapcsolt monitorral vagy háttal ülve próbálkoznak).

                   

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. TescoZsomi
2009.07.28. 17:15
VISSZA A HIRHEZ

Alan Wake: ószom!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. gixivo
2009.07.28. 17:40
MW2-t várom a legjobban. Örülök, hogy az Infinity Ward csinálja, nem a Tré arcok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. ndever
2009.07.28. 18:24
valóban van egy sor, ami a left 4 dead 2-t ingyenes kiegészítőként követeli (a l4d tulajoknak), de ha végigolvastad volna, amit linkeltél, rájönnél, h nem ezen van a hangsúly. a legfontosabb, h nem kaptunk eddig semmilyen komoly extra tartalmat. a survival mód egyetlen (!) új pályarésszel esetleg közepes kezdésnek lenne jó. még a modok és fanok által készített pályák is egy év után lesznek játszhatóak (egy nem oly régi frissítésnek köszönhetően).

a l4d megjelenésekor azért nem rinyált senki, h összesen négy pálya van, mert egy csomó mindent ígértek - új pályákat, fegyvereket, stb. mindezt rövid időn belül, ingyenesen. ehelyett csináltak belőle egy "új játékot". ugyanaz az engine (az 5 éves source), idióta újítások. nekem nem fog megérni a serpenyő 50 eurót.

amúgy meg ha a l4d2boycott mostani tagjainak csupán fele nem veszi meg, az már elég komoly jelzés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magrathea
2009.07.28. 19:33
ndever: Egy korábbi hírünkben már részleteztük, hogy nagyjából mire számíthatunk az új L4D-ben:

http://ipon.hu/hir/left_4_dead_2_reszletek/6959

Ahogyan azt is megírtunk, hogy a Valve megígérte, hogy tovább támogatja az első részt:

http://ipon.hu/hir/valve_tovabb_tamogatjuk_a_l4d1_et!/7040

Ugyanakkor mindezek mellett mi is részben egyetértünk a bojkott tábor érveivel, csak kételkedünk benne, hogy komolyabb nyomást tudnának gyakorolni a kiadóra. Ne legyen igazunk!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predator_h...
2009.07.28. 19:43
Én is várom már az MW2-őt az érdekel a legjobban, a L4D 2 sztem rosszabb lett mint az első.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. ndever
2009.07.28. 20:52
jó, ez ok. kb én is "azt várom" a l4d2-től, ezért nem is adok ki rá pénzt. egyébként az a szerencsém, h az eddig látottak alapján tényleg nem jön be annyira, mint az első rész (az a country zene annyira lerombolja az egész hangulatot, a robbanó/tüzet okozó töltények meg nevetségesek).

abban amúgy igazad van, h sokat nem változtatunk a világon. és a valve-en sem. de ez lehet egy lépés a tudatos fogyasztás felé - a videójátékok terén is. és ha most még kapunk emiatt vmi extra tartalmat, az külön jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!