iPon Hírek

Videohírek (35. hét)

Dátum | 2009. 08. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Új Wet trailer, Cursed Mountain bemutató, 2 Kingdom Under Fire II cinematic trailer és habnak a tortán álljon itt a Serious Sam HD könnyfakasztó reklámja!

Wet (PS3, Xbox 360)

A Bethesda küszöbön lévő akrobatikus shooterének hősnője Rubi, aki két pisztollyal és egy szamuráj karddal áll neki megoldani a problémákat. Megvétel előtt tessék kipróbálni a demót, Svindler kollégának már volt hozzá szerencséje, és nem vette le őt a lábáról a kishölgy (teszt hamarosan). Az események Rubi szinte minden mozdulatára belassulnak és még a legnagyobb tűzharc közepette is bájosan eljátszik a hp-t töltő whiskys üvegekkel.

                                   

Cursed Mountain (Wii)

A játék a nagy vizen túl már megjelent, nekünk még várni kell rá pár napot (szeptember 4-én jön Európába). Az eddigiek alapján meglepően jónak tűnik a Deep Silver új túlélő horrorjátéka, a Cursed Mountain.

                          


Az 1980-as évek végén járunk, a történet egy kitalált hegyen, a Chomolonzón játszódik a Himalájában. A hegyet a helyiek "the Sacred One"-nak, szentnek nevezik. Hősünk, Eric Simmons eltűnt bátyját, Franket keresi, akit korábban egy Edward Benett nevű alak bérelt fel, hogy megkeressen valamiféle terma nevű műtárgyat. Ez feldühítette a hegy istennőjét, és egy iszonyatos átkot bocsátott a Chomolonzóra, amely csapdába ejtette Franket és mindenki mást aki nem tudott időben elmenekülni. A sztorira nagy hatással volt a buddhizmus és a tibeti mondavilág.

Kingdom Under Fire II (PC, PS3, Xbox 360)

2010-re várható a Kingdom Under Fire: The Crusaders nevezetű sikeres RTS folytatása PC-re és Xbox 360-ra. A készítők szerint a második rész műfajteremtő lesz. A szokványos single playeren túl MMO szerű nagyszabású multiplayert is raktak bele.

                        
                                 

Serious Sam HD (XBLA, PC)

Úgy hisszük, hogy az alább megtekinthető komédiához nem igazán kell bármit is hozzáfűzni. (Digital Awesomeness!! :D)

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!