iPon Hírek

Videohírek (36. hét)

Dátum | 2009. 09. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Új Modern Warfare 2 multiplayer videó, Batman: Arkham Asylum PhysX bemutató, GTA IV: Gay Tony trailer, Lost Winds: Winter of the Melodias bemutatkozó trailer.

Modern Warfare 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Az új Modern Warfare nem lesz éppen olcsó, nem is beszélve a gyűjtői változatról. Vajon megéri majd? November 10-én kiderül, hogy mit gondol a többség. Addig is álljon itt egy kis Capture the Flag multiplayer móka.

            


Batman: Arkham Asylum - PhysX - (PC)

Íme, az ok, amiért halasztásra került a PC verzió megjelenése. Így fog kinézni a bőregér invázió sújtotta Akrham Asylum teljes PhysX-es pompában. Konzolos tesztünkhöz katt ide.

                        
GTA IV: The Ballad of Gay Tony (Xbox 360)

A Rockstar elhozta nekünk az első hivatalos Gay Tony klippet. A második Xbox 360 exkluzív kiegészítő várhatóan október 29-én landol a boltok polcain. A DLC-vel kapcsolatos korábbi hírünk megtekintéséhez katt ide.

            
Egy biztos, Luis barátunk nem él éppen unalmas életet.

Lost Winds: Winter of the Melodias (WiiWare)

Toku hamarosan tehet egy újabb kalandtúrát a varázslatos Mistralis földjén, hogy megmentse édesanyját és semmissé tegyen egy ősi átkot. Ellenfele a gonosz Balasar persze majd igyekszik ebben megakadályozni...

                            
Ahogy az a videóban is látszik, segítségünkre lesz majd különleges képességünk, amely segítségével azonnal évszakot tudunk majd váltani. Így például befagyaszthatunk majd tavakat és vízeséseket egyetlen könnyed mozdulattal.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Ryd3r
2009.09.03. 17:25
VISSZA A HIRHEZ

MW2:http://www.youtube.com/watch?v=V4PMRFkx07g
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!