iPon Hírek

Videohírek (44. hét)

Dátum | 2009. 10. 29.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

BioShock 2 (PC, PS3, Xbox 360)

A hét elején megjelent betegesen jó single player ízelítő után most kaptunk egy adagot az eszméletlen őrült multiplayer részről is. A legújabb videó a 'Capture the Sister' játékmódot demonstrálja, melyben a küzdő csapatoknak az a célja, hogy minél több little sistert halásszanak össze a Rapture utcáin mászkáló Big Daddyktől.

                          


Amint azt a videóban is láthatjátok, a kis boszorkák, ütnek, rúgnak harapnak, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy megmentsük őket, de ez ne riasszon vissza minket.. :)

További jó hír, hogy amíg heggesztettük ezt a hírt, érkezett még néhány friss BioShock videó. A készítőkkel készült interjú részleteihez katt: Karakterek és sztori, multiplayer játékmechanika, harcrendszer.

Left4Dead 2 (PC, Xbox 360)

Aki előrendelte a játékot, annak bizonyára már nincs túl sok mindent nézni ezeken a képsorokon. Aki viszont úgy döntött, hogy inkább megvárja a teszteket az új zombi mészárolós multiplayer csodáról, annak ajánljuk figyelmébe az alábbi demó videókat. A Left 4 Dead 2 november 17-ére várható.

                         
Bayonetta (PS3, Xbox 360)

Szívünk csücske, Bayonetta újra villant, méghozzá abból az alkalomból, hogy a felkelő nap országában (Japán) a mai napon landol a boltok polcain. A Platinum Games, Yusuke Hashimoto producer és Hideki Kamiya büszkesége, a hosszú combú boszorka kivételesen jó kritikákat kapott az ottani legnagyobb gamer magazintól (Famitsu). Kíváncsian várjuk, hogy a pénztáraknál hogyan teljesít majd...

                        
Egy kis ráadáshoz katt ide (gameplay)!

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Prypiat (PC)

Aki játszott az első résszel az bizonyára tudja, hogy nagyjából mire számítson gameplay tekintetében, de aki készül megvenni a játékot, annak azért érdemes rászánni azt a pár percet és megnézni az alábbi videót.

           
Régebbi videók: Bemutatkozó trailer, HD Intro, DX11 demonstráció.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Hc Toxic
2009.10.29. 22:01
Stalker Call of Pripyat videóval tele van már a Youtube, meg se jelent de már végig vitték :D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csab959
2009.10.29. 23:05

Enkóron már van PC-s L4D2 demó.. Akit érdekel :):)

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!