iPon Hírek

Videohírek (49. hét)

Dátum | 2009. 12. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Red Dead Redemption (PS3, Xbox 360)

A Rockstar Games bejelentette a Red Dead Redemption legújabb megjelenési dátumát, ami reméljük már a végleges lesz. Április 27-én jön tehát a legújabb vadnyugati őrület. Az infó mellé kaptunk egy szép új trailert is, amihez csak annyit fűznénk hozzá, hogy "Tyű, a kiskésit, ez aztán jól sikerült!". Hangulat és atmoszféra az vastagon ott van, de beszéljenek inkább a képek!

                        


Korábbi híreink megtekintéséhez katt.

Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)

Rendesen beindult az EA/BioWare reklám és várakozásfokozógépezet, ehhez nem fér kétség. Szépen lassan adagolják nekünk az új társakat, képességeket és egyéb finomságokat a trilógia második részéről. Shepard egy újabb csinos (már amennyire egy UFO az lehet) hölgyeményt köszönthet a fedélzeten, ezúttal egy aszári adeptust. A videó alapján még 5 szabad hely van a legénységben, a régiek közül viszont még csak egy valakit üdvözölhettünk újra. Samara feltűnése elgondolkodtató. Minek raknának be a csapatba még egy aszári adeptust Liara mellé? Lehetséges, hogy a szende történész leányt egy az egyben lecserélték erre a kíméletlen amazonra? Hmmm... (Kinek melyik tetszik?)

                        
Dead to Rights (PS3, Xbox 360)

Már február óta tudni lehetett, hogy készülget az új Dead to Rights a Volatile keze alatt. Azóta jött már ki róla jó néhány gameplay videó, amik felett meg nem érdemelt módon elnéztünk. Álljon itt tehát hiánypótlásnak a legfrissebb fejlesztői napló!

                        
Bayonetta (PS3, Xbox 360)

Már jó ideje tudjuk, hogy a Bayonetta az évszázad akciójátéka, Dante és Nero maximum fegyverhordozó lehet csak a boszi mellett... A játék már kezdi meghódítani a nyugati kollégák szívét is, a legtöbbször igen kritikus Eurogamer 9/10-re értékelte Hideki Kamiya agymenését, ami igen szép eredmény. Már alig várjuk, hogy mi is a kezünk közé kaparintsuk egy teszt erejéig.

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. OrvAjn69
2009.12.02. 10:02
Fantasztikus. Csupa konzol! 1 PC.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!