iPon Hírek

Videók vegyesen (42. hét)

Dátum | 2010. 10. 18.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

WoW: Cataclysm intro, DoW2: Retribution Tyranids trailer, DanceEvolution, Yakuza: Of the End. Ennél nagyobb változatosságot nem kívánhattok.

World of Warcraft: Cataclysm (PC)

A Blizzard mindig nagyon értett a hangulatfokozáshoz és híres minőségi render videóiról. Az új WoW trailer is olyan, amit ha végignéz egy játékos aki még eddig életében nem látott WoW-ot (valami elementális véletlen folytán), de legalább egy kicsi érdeklődés van benne a fantasy iránt, tudni akarja majd, hogy mi ez és, hogy mikor és hol lehet hozzájutni. Nos, már nem közeleg az idő, a Cataclysm december 7-én érkezik.


Dawn of War 2: Retribution (PC)


Iiiigen, itt nyammognak már a tiranidák is, szépen adagolják nekünk a fajokat a jövő év elején érkező Dawn of War: Retribution-höz. Tessék finoman bánni a lelkesedéssel, tartson ki márciusig!


DanceEvolution (Xbox 360)


A Kinect a legjobb platform lesz a táncos játékokhoz megjelenésekor, ehhez nem fér kétség. Ezt a kiadók is felismerték, úgyhogy egymás hegyén-hátán tornyosulnak már startnál a műfaj képviselői. A DanceEvolution a Konami üdvöskéje.


Yakuza: Of the End (PS3)


A hetedik Yakuzába túl sok érzelmi töltet nem lesz, arra ne nagyon számítsatok. Amit várhattok, az 4 alaposan felfegyverzett tökös japán fószer, akikkel halomra lőhetitek a zombikat. A zombik mindig bejönnek. Nem? De. 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. MassKilla
2010.10.21. 19:34
azért nagyon őszintén remélem, hogy ahogy meglessz a technikai háttere hardverileg és internet kapcsolatilag is, megcsinálják a WOW-ot olyan grafikájúra, mint ebben a videóban renderelve, csak úgy hogy már valós időben fusson. ha belefeccölnék az energiát, akkor feltétlenül kipróbálnám énis a játékot. még ha 10 évet is kéne várni rá, mint a Duke Nukem-re
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. rootshaper
2010.10.22. 21:30
ez a yakuza mifele borzalom?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!