iPon Hírek

Videón a Pillars of Eternity II: Deadfire legnagyobb városa

Dátum | 2017. 08. 02.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Pillars of Eternity II: Deadfire készítésének munkálatai töretlen lendülettel haladnak az Obsidian Entertainment boszorkánykonyhájában. Úgy tűnik, a játék sokkal nagyobb, részletesebb és összetettebb lesz, mint az első rész, ami nem is csoda, hiszen idáig majdnem négy és fél millió dollár gyűlt össze rá a Fig-kampányban és az utána elindított extra gyűjtéseken. A legújabb update-ben Neketaka városát mutatják be nekünk, mely a játék legnagyobb települése lesz.
Neketaka a Deadfire-szigetcsoport fővárosa, méretéből adódóan több kerületből áll. Az Obsidian ígéretei szerint a városlakók sokkal valósághűbben fognak viselkedni az eddigieknél, sőt, cselekedeteink, illetve a különböző események érzelmi reakciókat váltanak ki belőlük. A városban számos, külön történetbe ágyazott küldetés vár ránk, például nemeseket menthetünk meg a bajból, jövendőmondókkal üzletelhetünk, miközben megeshet, hogy ránk támad néhány orgyilkos, mert valamivel felbosszantottuk őket. Bevásárolhatunk majd felszerelésekből, mágikus tárgyakból a különböző boltokban, de megkockáztathatjuk azt is, hogy ellopunk valamit az egyik üzletből. Akár értékes tárgyakhoz is hozzájuthatunk így, de persze csak akkor, ha nem kapnak el közben. Felderíthetjük majd egy magas rangú varázsló rezidenciáját, ahol rengeteg érdekességbe futhatunk bele, de veszélyekből sem lesz hiány a több szintből álló épületben. Számos helyszín vár minket ezen kívül is, például a királynő palotája, vagy a főleg koldusoknak és bűnözőknek otthont adó föld alatti kazamaták, ahol érdemes mindig figyelni arra, mi van a hátunk mögött. A Pillars of Eternity II: Deadfire még mindig nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, a tervek alapján jövőre számíthatunk rá.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Whysper
2017.08.03. 13:15
Nagoyn tetszik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. katt777
2017.08.03. 13:27
Hát, nekem már az első részben is fura volt az olyan "élet", ahol az egyik karakter csap egyet a levegőbe, amíg a másik vár, pörögnek a számok, aztán a másik viszont, és ezt valós idejű harcként kellene értelmeznem. No de akkor ezt sem veszem meg legalább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Ch00ler
2017.08.03. 20:47
Nem kotelezo

Nekem - es meg jopar masik embernek - viszont bejott a jatek, a harcrendszerrel egyutt.
Nem csak hogy megveszem, de mar elore megvettem, ezzel is tamogatva a fejlesztest...

A lampa altal generalt feny-arnyek jatek nagyon jol sikerult. Remelem, hogy a HUD athelyezhetosege megoldott lesz. 3 monitoron eleg kellemetlen volt, hogy a bal also sarokban volt minden karakterkep.
El tudnek kepzelni valami moddolhato feluletet is. Az meg sokat dobna a kezelhetosegen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!